Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αγαπητέ Γουέιν Σο: Δεν ψεύδεσαι, αλλά τρως

Αγαπητέ Γουέιν Σο: Δεν ψεύδεσαι, αλλά τρως

Πόσο σκάνδαλο μπορεί να χωρέσει σε μια κρεατόπιτα με πατάτες; Την απάντηση δίνουν η Επιτροπή Στοιχηματισμού της Βρετανίας και η αγγλική ομοσπονδία με την απόφασή τους να διεξαχθούν έρευνες για τους λόγους που έφαγε πίτα ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Σάτον, Γουέιν Σο, λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί το ματς Κυπέλλου με την Άρσεναλ.

Πόσο σκάνδαλο μπορεί να χωρέσει σε μια κρεατόπιτα με πατάτες; Την απάντηση δίνουν η Επιτροπή Στοιχηματισμού της Βρετανίας και η αγγλική ομοσπονδία με την απόφασή τους να διεξαχθούν έρευνες για τους λόγους που έφαγε πίτα ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της ερασιτεχνικής ομάδας Σάτον Γουέιν Σο, λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί το ματς Κυπέλλου με την Άρσεναλ.

Οι έρευνες άρχισαν από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως εταιρεία στοιχημάτων προσέφερε απόδοση 8/1 ότι ποδοσφαιριστής της Σάτον θα έτρωγε πίτα στη διάρκεια του αγώνα.

Ο θηριώδης 46χρονος Γουέιν Σο που πήρε το μερίδιο της δημοσιότητας που του αναλογεί τρώγοντας σε ζωντανή μετάδοση την πίτα ενώ καθόταν στον πάγκο της ομάδας του, παραδέχθηκε πως γνώριζε την ύπαρξη του στοιχήματος.

Από τον Σο ζητήθηκε η παραίτησή του κι ενώ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη το pie-gate για να διαπιστωθεί ποιοι και πόσα χρήματα κέρδισαν από την κίνηση του βάρους 120 κιλών αναπληρωματικού τερματοφύλακα.

Ο προπονητής της Σάτον Πολ Ντόσγουελ ανακοίνωσε σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση την απομάκρυνση του Σο: «Πρόκειται για απόφαση που ελήφθη από το συμβούλιο. Νιώσαμε πως έπρεπε να πάρουμε σκληρές αποφάσεις. Ο πρόεδρος του μίλησε και ο Σο παραιτήθηκε.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024