Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρώτη ματιά στην ταινία Χαν Σόλο

Πρώτη ματιά στην ταινία Χαν Σόλο

...

Αγγελική Στελλάκη

Μια πρώτη ματιά στην ταινία Χαν Σόλο, η οποία ξεκίνησε γυρίσματα στα Pinewood Studio του Λονδίνου, προσέφεραν τα στούντιο της Disney.

Η ταινία, σε σκηνοθεσία Φιλ Λορντ και Κρις Μίλερ (The Lego Movie) θα αφηγείται τα νεανικά χρόνια του Χαν Σόλο (τον οποίο το σινεφίλ κοινό έχει ταυτίσει με τον Χάρισον Φορντ) και πιθανότατα τη γνωριμία του με τον Τσουμπάκα. Πολλοί θεωρούν ότι θα δούμε ακόμα την θρυλική μονομαχία στα χαρτιά που «χάρισε» στον Σόλο το Millenium Falcon.

Η πρώτη φωτογραφία μάς επιτρέπει να ρίξουμε μια ματιά στον Άλντεν Έρενραϊχ, ο οποίος ανέλαβε τον πολυαγαπημένο ρόλο έπειτα από εξουθενωτικές οντισιόν -χιλιάδες ήταν τα άτομα που πέρασαν από οντισιόν.

«Η διαδικασία των οντισιόν διήρκεσε μεγάλο διάστημα και πέρασα πολύ χρόνο με τα παιδιά που σκηνοθετούν την ταινία» δήλωσε σε συντέντευξή του στο Interview ο Έρενραϊχ, ο οποίος δεν είναι ιδιαίτερα γνωστός, αλλά είχε κλέψει την παράσταση στην ταινία «Χαίρε Καίσαρ» ως ηθοποιός – καουμπόι που είχε φέρει τον Ρέιφ Φάινς στα όριά του επειδή δεν μπορούσε να μάθει τις ατάκες του.

«Μία από τις οντισιόν έγινε στο Millenium Falcon και αυτό ήταν τέλειο» είχε πει ο Έρενραϊχ.

Στο πλευρό του Έρενραϊχ βρίσκουμε την Εμίλια Κλαρκ (την Ντενέρις του Game of Thrones), ενώ στην ταινία πρωταγωνιστεί και ο Γούντι Χάρελσον, καθώς και η Θάντι Νιούτον. Ο Ντόναλντ Γκλόβερ ερμηνεύει τον Λάντο Καλρίζιαν.

Το σενάριο έχει γράψει ο Λόρενς Κάσνταν (ο σεναριογράφος των επεισοδίων V και VI, καθώς και του επεισοδίου VII), μαζί με τον γιο του, Τζον Κάσνταν.

Η ταινία θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2018.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024