Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Abbott: Διαθέσιμη και στην Ευρώπη η νέα σειρά διαγνωστικών αναλυτών Alinity ci-series

H επόμενη γενιά εναρμονισμένων συστημάτων σε συνδυασμό με τις επαγγελματικές υπηρεσίες Alinity, που πρόσφατα παρουσίασε η εταιρεία, παρέχουν μια μοναδική λύση που θα συμβάλει σημαντικά στη επίτευξη, μετρήσιμα καλύτερων, αποτελεσμάτων των εργαστηρίων και των νοσοκομείων.

H επόμενη γενιά εναρμονισμένων συστημάτων σε συνδυασμό με τις επαγγελματικές υπηρεσίες Alinity, που πρόσφατα παρουσίασε η εταιρεία, παρέχουν μια μοναδική λύση που θα συμβάλει σημαντικά στη επίτευξη, μετρήσιμα καλύτερων, αποτελεσμάτων των εργαστηρίων και των νοσοκομείων.

Η οικογένεια αναλυτών Alinity, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των διαγνωστικών εξετάσεων, που υπερέχουν για την αντιμετώπιση των πιο πιεστικών προκλήσεων για τα εργαστήρια.

• Οι νέες τεχνολογίες κλινικής χημείας και ανοσολογίας προάγουν τη δυνατότητα αύξησης του όγκου εξετάσεων με χαμηλό κόστος, σε αναλυτές διαστάσεων που δεν ξεπερνούν το ήμισυ των σημερινών διαγνωστικών αναλυτών της Abbott
• Ο ασφαλής σχεδιασμός συμβάλλει στην αποφυγή δαπανηρών σφαλμάτων στο εργαστήριο
• Το εύχρηστο λογισμικό, κοινό για όλους τους αναλυτές Alinity, συνεισφέρει στην απλοποίηση της διαδικασίας εκπαίδευσης και τη βέλτιστη διαχείριση των περιορισμένων ανθρώπινων πόρων στο εργαστήριο
• Ο αρθρωτός σχεδιασμός, με δυνατότητα επέκτασης, καθιστά τα εργαστήρια ικανά να αντιμετωπίσουν τις τρέχουσες, αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες τους

Η Abbott ανακοίνωσε ότι η σειρά αναλυτών κλινικής χημείας και ανοσολογίας Alinity™ ci-series έλαβε το σήμα CE και είναι πλέον διαθέσιμη στην Ευρώπη και σε άλλες χώρες που αναγνωρίζουν το συγκεκριμένο σήμα. Η νέα σειρά παρέχει καινοτόμες λύσεις που βοηθούν τα εργαστήρια να εκτελούν περισσότερες εξετάσεις σε λιγότερο χρόνο, μειώνουν τα ανθρώπινα σφάλματα και αυξάνουν την παραγωγικότητα κατά τη διεξαγωγή εξετάσεων.

«Η καλύτερη υγειονομική περίθαλψη ξεκινάει με ένα εργαστήριο υψηλών επιδόσεων. Η οικογένεια αναλυτών Alinity της Abbott συνιστά μια νέα προσέγγιση για πιο αποδοτική και ολοκληρωμένη λειτουργία του εργαστηρίου, όμοια της οποίας κανένας ανταγωνιστής δεν έχει να αντιπαραβάλει», δήλωσε ο Brian Blaser, Executive Vice President, Diagnostics Products, Abbott. «Η Abbott εισάγει μια σημαντική καινοτομία στις διαγνωστικές εξετάσεις, ενισχύοντας τη συμβολή της στη βελτίωση της λήψης κλινικών αποφάσεων και της παροχής περίθαλψης υψηλής ποιότητας στους ασθενείς».
Προσφέροντας έναν ευέλικτο, αρθρωτό σχεδιασμό, οι αναλυτές κλινικής χημείας «Alinity c» και οι ανοσολογικοί αναλυτές «Alinity i» μπορούν να λειτουργήσουν μεμονωμένα ή ως μια ενοποιημένη μονάδα Alinity ci-series, καταλαμβάνοντας το μισό χώρο συγκριτικά με τους υπάρχοντες διαγνωστικούς αναλυτές.

«Ο αναλυτής Alinity ci έχει τις δυνατότητες να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το εργαστήριό μας, καθώς είναι σχεδιασμένος ώστε να παρέχει λύσεις σε πολλά από τα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε», δήλωσε ο Mario Plebani, M.D., Καθηγητής Κλινικής Βιοχημείας και Κλινικής Μοριακής Βιολογίας, στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Πάδοβα, Ιταλία. «Η ζήτηση για εξετάσεις αυξάνεται καθημερινά ενώ οι αντίστοιχοι πόροι μειώνονται. Οι νέοι αναλυτές Alinity είναι πιο εύχρηστοι, βοηθούν στην αποφυγή σφαλμάτων και αυξάνουν την αποδοτικότητα του προσωπικού».

Πέραν της αυξημένης παραγωγικότητας, σε συνδυασμό με τις μικρότερες διαστάσεις, η σειρά Alinity ci-series διατηρεί την απόδοση υψηλής ποιότητας των σημερινών αναλυτών της Abbott, ενώ διαθέτει ορισμένα νέα χαρακτηριστικά που βασίστηκαν στις απαιτήσεις των πελατών μας. Στα χαρακτηριστικά αυτά συμπεριλαμβάνονται:
• Αυξημένη δυνατότητα φόρτωσης για δείγματα και εξετάσεις και ξεχωριστά κανάλια επεξεργασίας για τη μέτρηση δειγμάτων που επείγουν, χωρίς να διακόπτεται η ροή εργασίας του εργαστηρίου.
• Συνεχής πρόσβαση σε διαλύματα και αναλώσιμα ώστε να είναι δυνατή η φόρτωση των διαλυμάτων χωρίς να διακόπτονται η λειτουργία του αναλυτή ή η εκτέλεση εξετάσεων για παρατεταμένο χρονικό διάστημα.
• Φιάλες διαλυμάτων, ειδικά σχεδιασμένες ώστε να διασφαλίζουν ότι κάθε διάλυμα μπορεί να τοποθετηθεί αποκλειστικά στη δική του υποδοχή.
• Εύκολο στην καθοδήγηση και με φιλικό περιβάλλον χρήστη, κοινό σε ολόκληρη την οικογένεια αναλυτών Alinity, ώστε να διευκολύνεται η εκπαίδευση των τεχνολόγων του εργαστηρίου.

«Στη φάση του σχεδιασμού των αναλυτών Alinity ci αφιερώσαμε αμέτρητες ώρες μαζί με τους πελάτες μας ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι θα αναπτύξουμε λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα – συμπεριλαμβανομένων του αυξημένου όγκου εξετάσεων, της έλλειψης προσωπικού και χώρου και των περίπλοκων, χρονοβόρων διεργασιών», δήλωσε ο Dennis Gilbert, Ph.D., Vice President R&D, Diagnostics, Abbott. «Η οικογένεια αναλυτών Alinity απλοποιεί τις διαγνωστικές εξετάσεις, ενώ παράλληλα αποδίδει αποτελέσματα που οδηγούν σε βελτίωση της πορείας των ασθενών».

Σταδιακά, η Abbott θα κυκλοφορήσει στην αγορά ανοσολογικές εξετάσεις και εξετάσεις κλινικής χημείας για τη σειρά αναλυτών Alinity ci-series, με προοπτική, μέσα σε ένα χρόνο από την κυκλοφορία των αναλυτών*, να είναι διαθέσιμο το πλήρες μενού εξετάσεων. Οι εξετάσεις κλινικής χημείας ανιχνεύουν την παρουσία διαφόρων χημικών ουσιών στο αίμα και περιλαμβάνουν εξετάσεις όπως τα νάτριο, κάλιο, γλυκόζη και ασβέστιο. Οι ανοσολογικές μέθοδοι ανιχνεύουν αντισώματα ή αντιγόνα για τον προσδιορισμό σύνθετων μορίων και την παροχή πληροφοριών για λοιμώδη νοσήματα, επίπεδα ορμονών, καρδιαγγειακούς παράγοντες κινδύνου, καρκίνο, παθήσεις θυρεοειδή και επίπεδα φαρμάκων.

Λίγα λόγια για τους αναλυτές Alinity
Η οικογένεια εναρμονισμένων λύσεων Alinity της Abbott δεν έχει προηγούμενο στον κλάδο των διαγνωστικών, καθώς αντιμετωπίζει από κοινού τις προκλήσεις που προκύπτουν από τη χρήση πολλών διαφορετικών μεταξύ τους διαγνωστικών αναλυτών και καθιστά πιο απλές τις διαγνωστικές εξετάσεις. Οι αναλυτές Alinity έχουν σχεδιαστεί για να είναι πιο αποτελεσματικοί – να εκτελούν περισσότερες εξετάσεις σε μικρότερο χώρο, να παράγουν αποτελέσματα εξετάσεων πιο γρήγορα και να ελαχιστοποιούν τα ανθρώπινα σφάλματα – ενώ συνεχίζουν να παρέχουν ποιοτικά αποτελέσματα.
Στην οικογένεια συστημάτων Alinity συμπεριλαμβάνονται η κλινική χημεία, οι ανοσοεξετάσεις, ο έλεγχος αίματος και πλάσματος, τα παρακλίνια συστήματα (point of care), τα αιματολογικά και μοριακά διαγνωστικά, καθώς και το AlinIQ της Abbott— ένα πρωτοπόρο, ολιστικό σύνολο επαγγελματικών υπηρεσιών που συνδυάζει την εξειδικευμένη γνώση με την ανάλυση διεργασιών και τα πληροφοριακά συστήματα. Η οικογένεια Alinity συμβάλλει στην αντιμετώπιση μερικών από τις πιο πιεστικές προκλήσεις για καλύτερη υγειονομική περίθαλψη με λιγότερους πόρους. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο abbott.com/alinity.

Λίγα λόγια για την Abbott
Στην Abbott έχουμε δεσμευτεί να σας βοηθάμε να ζήσετε με τον καλύτερο τρόπο τη ζωή σας, απολαμβάνοντας το αγαθό της υγείας. Για περισσότερα από 125 χρόνια φέρνουμε στον κόσμο νέα προϊόντα και νέες τεχνολογίες — στη διατροφή, στα διαγνωστικά, στα ιατροτεχνολογικά προϊόντα και στα επώνυμα γενόσημα φάρμακα — τα οποία παρέχουν περισσότερες δυνατότητες σε περισσότερους ανθρώπους σε όλα τα στάδια της ζωής. Σήμερα, 74.000 άνθρωποι εργαζόμαστε για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας να ζήσουν όχι μόνο περισσότερο αλλά και καλύτερα, σε περισσότερες από 150 χώρες όπου δραστηριοποιούμαστε.

Ξένη δημοσίευση

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024