
Μολότοφ κατά ΣΥΡΙΖΑ: Προσαγωγές, συλλήψεις, κανένας δράστης
Σε επτά συλλήψεις και συνολικά 44 προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία μετά την επίθεση που σημειώθηκε με βόμβες μολότοφ, από περίπου τριάντα άτομα, το απόγευμα της Κυριακής, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλατεία Κουμουνδούρου. Οι επτά συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα, όχι για την επίθεση, αλλά γιατί βρίσκονται παράνομα στη χώρα, ενώ οι υπόλοιποι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.
Σε επτά συλλήψεις και συνολικά 44 προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία μετά την επίθεση που σημειώθηκε με βόμβες μολότοφ, από περίπου τριάντα άτομα, το απόγευμα της Κυριακής, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλατεία Κουμουνδούρου.
Από τους 44 προσαχθέντες, όπως έγινε γνωστό απο την Αστυνομία, συνελήφθησαν επτά αλλοδαποί, οι οποίοι θα οδηγηθούν σημερα στον εισαγγελέα, όχι για την επίθεση, αλλά για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, καθώς φέρονται ότι βρίσκονται παράνομα στη χώρα.
Οι υπόλοιποι 37 αφέθηκαν ελεύθεροι.
Από τις βόμβες μολότοφ που έριξαν οι δράστες, οι οποίοι φορούσαν αποκριάτικες στολές και μάσκες, προκλήθηκαν ζημιές στην πρόσοψη του κτιρίου και σε δύο σταθμευμένα οχήματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Εντυπωσιακό θέαμα: Ελεγχόμενες εκρήξεις σπάνε τους πάγους στον ποταμό Άμουρ
- Λύγισε ο Πάνος Ρούτσι στην εκδήλωση για τη δίκη των Τεμπών: «Σήμερα θα σβήναμε τα κεράκια του Ντένις»
- Σελήνη: Ποιος θα πρωτοπάρει τον πλούτο της;
- Ο Τζίμι Κίμελ τρολάρει τον Τραμπ για το Ιράν: Ήθελε και το Νόμπελ Ειρήνης
- Τροχαία: Πάνω από 1.000 παραβάσεις για μη χρήση κράνους
- Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης: Με 10 οι «Μπλαουγκράνα», προβάδισμα οι Ροχιμπλάνκος! (vids)

