
Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί από χιονοστιβάδα στις γαλλικές Άλπεις
Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν από χιονοστιβάδα στο χιονοδρομικό κέντρο του Τιν στις Άλπεις, ανακοινώθηκε από τις τοπικές αρχές. Οι αρχές πρόσθεσαν πως οι υπηρεσίες διάσωσης διεξάγουν έρευνες για να εντοπίσουν επιζώντες από μια ομάδα εννέα σκιέρ που παρασύρθηκαν από τη χιονοστιβάδα, η οποία σημειώθηκε τη Δευτέρα σε πλαγιά έξω από τις χιονοδρομικές πίστες.
Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν από χιονοστιβάδα στο χιονοδρομικό κέντρο του Τιν στις Άλπεις, ανακοινώθηκε από τις τοπικές αρχές.
Οι αρχές πρόσθεσαν πως οι υπηρεσίες διάσωσης διεξάγουν έρευνες για να εντοπίσουν επιζώντες από μια ομάδα εννέα σκιέρ που παρασύρθηκαν από τη χιονοστιβάδα, η οποία σημειώθηκε τη Δευτέρα σε πλαγιά έξω από τις χιονοδρομικές πίστες.
Οι πέντε από την ομάδα των εννέα σκιέρ εξακολουθούν να παραμένουν θαμμένοι κάτω από το χιόνι.
Το περιστατικό σημειώθηκε σε ύψος 2.100 μέτρων και ενώ τα γαλλικά χιονοδρομικά κέντρα είναι γεμάτα κόσμο, καθώς οι οικογένειες συρρέουν παραδοσιακά σε αυτά κατά τις χειμερινές σχολικές διακοπές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό
- Αμπελόκηποι: Δικογραφία για την παράνομη στάνη στον Πύργο Αθηνών – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. – Νέες εικόνες
- Υποκλοπές: Ο Μητσοτάκης κερδίζει χρόνο μετά τις απειλές Ντίλιαν και ο Ανδρουλάκης ετοιμάζει παρέμβαση στη Βουλή
- Κοινή δήλωση ΕΕ, Ελλάδας και 10 χωρών για Λίβανο: Καταδίκη της Χεζμπολάχ – στήριξη της κυβέρνησης στη Βηρυτό
- LIVE: Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός
- Ελλάδα – Γερμανία 0-2: Έχασε ευκαιρία η Ελπίδων όχι όμως και τις ελπίδες της για πρόκριση (vid)
- Greece Turns to Familiar Playbook as Energy Costs Rise

