Ντάισελμπλουμ: Έμεινα έκπληκτος από τη σκληρότητα της έκθεσης του ΔΝΤ
H Ελλάδα είναι σε καλύτερη κατάσταση από αυτή που εκτιμά το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, τόνισε ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ σχολιάζοντας την έκθεση του Ταμείου. Ο κ. Ντάισελμπλουμ χαρακτήρισε ξεπερασμένη τη σημερινή έκθεση του ΔΝΤ και εξέφρασε την έκπληξή του για την «σκληρότητα» -όπως είπε- των σχολίων του ΔΝΤ.
H Ελλάδα είναι σε καλύτερη κατάσταση από αυτή που εκτιμά το ΔΝΤ, τόνισε ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ σχολιάζοντας την έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Ο κ. Ντάισελμπλουμ χαρακτήρισε ξεπερασμένη τη σημερινή έκθεση του ΔΝΤ, σημειώνοντας ότι οι εκτιμήσεις του Ταμείου έχουν ξεπεραστεί λόγω της ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.
Ο πρόεδρος του Eurogroup εκφράζει επίσης την έκπληξή του για την «σκληρότητα» -όπως είπε- των σχολίων του ΔΝΤ.
Προσέθεσε μάλιστα ότι αν και έχει γίνει κάποια ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, χρειάζεται να γίνουν και άλλα βήματα.
Σημείωσε πάντως πώς δεν βλέπει δυνατότητα κουρέματος του χρέους, αλλά μόνο το ενδεχόμενο ελάφρυνσης των όρων αποπληρωμής του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πτώση ελικοπτέρου εναέριου-ασθενοφόρου στη Λιβύη με δύο Ρώσους πιλότους και τρεις ντόπιους [Λιβύη]
- Σουδάν: Οι φρικαλεότητες της Ελ Φάσερ επαναλαμβάνονται στην Κορντοφάν, καταγγέλλει ο ΟΗΕ
- Βενεζουέλα: Αναβλήθηκε η συζήτηση στο Κοινοβούλιο του νομοσχεδίου για τη γενική αμνηστία
- Δυτική Οχθη: Η Βρετανία καλεί το Ισραήλ να ανακαλέσει την απόφασή του για επέκταση του ελέγχου
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Κερασάκι στην τούρτα είναι ο Παναγόπουλος;
- Γεραπετρίτης και Μπαμπινιώτης συζητούν για την ελληνική γλώσσα: Δημοκρατία, Διάλογος και Συναίνεση


