Τα Σεζάρ υποκλίνονται στην γοητεία του Τζορτζ Κλούνι
Στη γοητεία του Τζορτζ Κλούνι υποκλίθηκαν τα Σεζάρ, τα γαλλικά «Όσκαρ», τα οποία αποφάσισαν να τιμήσουν τον αμερικανό ηθοποιό για το σύνολο της καριέρας του. Πλέκοντάς το εγκώμιο του Κλούνι, τα κινηματογραφικά βραβεία αναφέρουν ότι θέλουν να τιμήσουν «τον πιο χαρισματικό ηθοποιό της γενιάς του», του οποίου το «εκθαμβωτικό ταλέντο» δείχνει ότι ανήκει «στο πάνθεον των θρυλικών ηθοποιών».
Στη γοητεία του Τζορτζ Κλούνι υποκλίθηκαν τα Σεζάρ, τα γαλλικά «Όσκαρ», τα οποία αποφάσισαν να τιμήσουν τον αμερικανό ηθοποιό για το σύνολο της καριέρας του.
Πλέκοντάς το εγκώμιο του Κλούνι, τα κινηματογραφικά βραβεία αναφέρουν ότι θέλουν να τιμήσουν «τον πιο χαρισματικό ηθοποιό της γενιάς του», του οποίου το «εκθαμβωτικό ταλέντο» δείχνει ότι ανήκει «στο πάνθεον των θρυλικών ηθοποιών».
Τα βραβεία σημειώνουν ότι επέλεξαν τον Κλούνι για το ταλέντο του ως ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός και «πάνω απ’ όλα» -όπως σημειώνουν- «για την καλλιτεχνική και πνευματική του γενναιοδωρία».
Και συνεχίζουν με μερικά ακόμα κολακευτικά σχόλια: «Ενσαρκώνει τη χολιγουντιανή λάμψη» αναφέρουν τα Σεζάρ, τονίζοντας ότι «η γοητεία του, το χιούμορ του, η προσωπικότητα και η επιμονή του βρίσκονται στην καρδιά του διαρκούς και αιώνιου θαυμασμού μας».
Το βραβείο θα απονεμηθεί στον αμερικανό ηθοποιό και σκηνοθέτη στις 24 Φεβρουαρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επίδειξη μίσους στη Βόρεια Ιρλανδία: Ομοίωμα τζαμιού πυρπολήθηκε έξω από το Μπέλφαστ
- H OpenAI απαντά στην Anthropic με νέο πολυεργαλείο για επιχειρήσεις
- Κωνσταντίνος Αργυρός – Οι «Καμπάνες» του, γίνονται το πρώτο ελληνόφωνο άλμπουμ στα Billboard
- Προοπτική για κοινωνικές κατοικίες ιατρών στην Κάρπαθο
- Τραγωδία στη Γαλλία μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Μουντιάλ: 17χρονη έχασε τη ζωή της μετά από πτώση από φορτηγό (vids)
- Σισμανόγλειο: Στον εισαγγελέα ο 76χρονος που προκάλεσε τη φωτιά στο νοσοκομείο
- Τοξικότητα κυβερνητικής κοπής
- Diamond League: Τεντόγλου και Τζένγκο δοκιμάζονται στο Μονακό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442