Αντίδραση της ΝΔ για την τουρκική πρόκληση στα Ίμια
«Η 'Αγκυρα θα πρέπει να εξοικειωθεί με δύο γεγονότα: - Η Ελλάδα είναι ευρωπαϊκό κράτος δικαίου. - Δεν υπάρχουν "γκρίζες ζώνες" στο Αιγαίο» δήλωσε ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος.
Με μία ανάρτηση στο διαδίκτυο ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος σχολίασε τη σημερινή προκλητική κίνηση από την πλευρά της Τουρκίας στα Ίμια.
«Η ‘Αγκυρα θα πρέπει να εξοικειωθεί με δύο γεγονότα: – Η Ελλάδα είναι ευρωπαϊκό κράτος δικαίου. – Δεν υπάρχουν «γκρίζες ζώνες» στο Αιγαίο», ανέβασε στο λογαριασμό του στο twitter ο βουλευτής της ΝΔ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τζέιν Άντριους: Έμπιστη της Φέργκιουσον, στυγερή δολοφόνος με ρόπαλο κρίκετ
- Τραμπ: Είπα στον Νετανιάχου να μην επιτεθεί σε ιρανικά ενεργειακά κοιτάσματα και εκείνος συμφώνησε
- Το «αστείο» Τραμπ για το Περλ Χάρμπορ που «πάγωσε» την πρωθυπουργό της Ιαπωνίας
- Ολυμπιακός: Εξαφανίζονται τα εισιτήρια με ΑΕΛ, έμειναν ελάχιστα
- Η σχέση Τραμπ – Πούτιν με φόντο το Ιράν και οι ανησυχίες της Ευρώπης για την Ουκρανία
- Δημοσκόπηση: ο πόλεμος αυξάνει τη συσπείρωση της ΝΔ, ακρίβεια και υποκλοπές τη δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση


