Δύο αυτοκτονίες σε διάστημα ωρών στην Πάτρα
Δύο άνθρωποι έβαλαν τέλος στη ζωή τους στην Πάτρα το Σάββατο σε διάστημα λίγων ωρών. Το πρώτο περιστατικό αφορούσε 22χρονο φοιτητή, ο οποίος κρεμάστηκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του. Αργότερα έπεσε από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της μια 40χρονη.
Δύο άνθρωποι έβαλαν τέλος στη ζωή τους στην Πάτρα το Σάββατο σε διάστημα λίγων ωρών. Το πρώτο περιστατικό αφορούσε 22χρονο φοιτητή, ο οποίος κρεμάστηκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του.
Αργότερα έπεσε από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της μια 40χρονη. Όπως αναφέρει το Tempo24.gr με τον ίδιο τρόπο πριν από χρόνια, είχε επιλέξει να βάλει τέλος στη ζωή της και η μητέρα της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κηδεία του Valentino – Το Χόλιγουντ και η βιομηχανία της μόδας αποχαιρετούν τον «Τελευταίο Αυτοκράτορα»
- Νέα Ζηλανδία: Έξι αγνοούμενοι μετά την κατολίσθηση σε κάμπινγκ
- Όταν η υγεία των παιδιών γίνεται υπόθεση επιβίωσης για τα μικρά νησιά
- Ολυμπιακός: Ένα βήμα πιο κοντά στην επιστροφή του ο Μόντε Μόρις (vid)
- Ιράν: Πάνω από 5.000 οι νεκροί κατά την καταστολή των διαδηλώσεων σύμφωνα με ΜΚΟ
- Γιατί ο υπερτουρισμός δεν είναι θέμα αριθμών – Η διασπορά ως λύση «κλειδί»
