Αντίο από τον Ομπάμα, ανακοίνωσε ίδρυμα που θα φέρει το όνομά του
Ο Μπαράκ Ομπάμα αποχαιρέτισε τους Αμερικανούς, με μήνυμά του στο Twitter, ανακοινώνοντας παράλληλα και τη δημιουργία ενός ιδρύματος που θα φέρει το όνομά του, λίγες ώρες πριν παραδώσει τα κλειδιά του Λευκού Οίκου στον Ντόναλντ Τραμπ.
Ο Μπαράκ Ομπάμα αποχαιρέτισε τους Αμερικανούς, με μήνυμά του στο Twitter, ανακοινώνοντας παράλληλα και τη δημιουργία ενός ιδρύματος που θα φέρει το όνομά του, λίγες ώρες πριν παραδώσει τα κλειδιά του Λευκού Οίκου στον Ντόναλντ Τραμπ.
«Ήταν η μεγαλύτερη τιμή της ζωής μου που σας υπηρέτησα. Με κάνατε καλύτερο ηγέτη και καλύτερο άνθρωπο» έγραψε ο 44ος πρόεδρος των ΗΠΑ χρησιμοποιώντας τον επίσημο προεδρικό λογαριασμό (@POTUS) στο Twitter, τον οποίο θα παραδώσει επίσης στον Τραμπ.
«Δεν θα σταματήσω. Θα είμαι μαζί σας ως πολίτης, ενθαρρυμένος από τις φωνές της αλήθειας, της δικαιοσύνης, του χιούμορ και της αγάπης» πρόσθεσε.
Ο αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε τη δημιουργία του Ιδρύματος Ομπάμα και ζήτησε από τους συμπατριώτες του να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον οργανισμό για «να μοιραστούν τις απόψεις τους» μαζί του.
Ο σύνδεσμος του Ιδρύματος (Obama.org) οδηγεί σε μια σελίδα όπου υπάρχει ένα δίλεπτο βίντεο με το ζεύγος Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα και το σύνθημα που είχε τονίσει κατά την τελευταία του ομιλία στο Σικάγο, στις 10 Ιανουαρίου: «Σας ζητώ να πιστέψετε όχι στη δική μου ικανότητα για αλλαγή, αλλά στη δική σας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στις φυλακές Μαλανδρίνου – Κατασχέθηκαν μαχαίρια, σουβλί και κινητά τηλέφωνα
- Του είπα ένα μεγάλο όχι: Όταν η ντίβα της μουσικής Ρομπέρτα Φλακ έριξε «άκυρο» στον Κλιντ Ίστγουντ
- Ιράν: Ο πρόεδρος Πεζεσκιάν κατηγορεί το Ισραήλ και τις ΗΠΑ ότι θέλουν να διαλύσουν τη χώρα του
- ΠΑΟΚ: «Να διαλευκανθεί άμεσα η δολοφονία του φιλάθλου μας»
- Το «Βουνό της Αξίνας»: Η μυστική υπόγεια φωλιά του Ιράν και το σχέδιο των ΗΠΑ για απόβαση κομάντος
- Ο Ταλ Ντίλιαν της Intellexa καίει την κυβέρνηση και για τις «εξαγωγές» του Predator σε τρίτες χώρες – Υπόλογη η Ελλάδα

