Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ζωντανά η συνεδρίαση  της Ε.Σ.Ε.Ε.Δ. με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Ζωντανά η συνεδρίαση της Ε.Σ.Ε.Ε.Δ. με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιείται η 69η Τακτική συνάντηση της Ειδικής Συμβουλευτικής Επιτροπής του Ελληνικού Δημοσίου με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιείται η 69η Τακτική συνάντηση της Ειδικής Συμβουλευτικής Επιτροπής του Ελληνικού Δημοσίου με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Τη συνάντηση μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά από το www.snf.org στις 16:00, για να έχετε ολοκληρωμένη και ανοιχτή ενημέρωση αναφορικά με το έργο.

Οι τακτικές συνεδριάσεις της Ειδικής Συμβουλευτικής Επιτροπής συνεχίζονται, αποσκοπώντας στην ενημέρωση και το βέλτιστο συντονισμό μεταξύ των μελών της Επιτροπής για την οργάνωση των διαδικασιών παράδοσης του έργου στο Ελληνικό Δημόσιο. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων τα μέλη της Επιτροπής ενημερώνονται για θέματα που αφορούν στην πορεία του ΚΠΙΣΝ, την εύρυθμη μελλοντική λειτουργία του, καθώς και στη μεταφορά της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος στις νέες τους εγκαταστάσεις, εντός του έργου.

Η Επιτροπή συνεδρίασε για πρώτη φορά στις 29 Ιουνίου 2007 και έκτοτε έχουν πραγματοποιηθεί 68 μηνιαίες συνεδριάσεις. Σκοπός των συνεδριάσεων είναι να προωθούν την αποτελεσματική σύμπραξη όλων των εμπλεκόμενων στο έργο μερών, να διασφαλίσουν την επιτυχημένη παράδοση του ΚΠΙΣΝ στο Ελληνικό Δημόσιο, αλλά και την εύρυθμη μελλοντική λειτουργία του, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ενημερώνονται συνολικά για την πορεία του έργου, να ανταλλάσσουν απόψεις και να διαχειρίζονται εγκαίρως θέματα που μπορεί να προκύπτουν.

Στις συνεδριάσεις της Επιτροπής, εκτός από εκπροσώπους του ΙΣΝ και του ΚΠΙΣΝ, συμμετέχουν επίσης εκπρόσωποι όλων των φορέων που συμβάλλουν στην υλοποίηση του ΚΠΙΣΝ και θα έχουν καίριο ρόλο στη μελλοντική λειτουργία του. Οι φορείς αυτοί είναι οι εξής:

– Γραφείο Πρωθυπουργού

– Υπουργείο Οικονομικών

– Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων

– Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού

– Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας

– Δήμος Καλλιθέας

– Εθνική Λυρική Σκηνή

– Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος

Επιπλέον, στις συνεδριάσεις της Επιτροπής συμμετέχουν εκπρόσωποι του Οργανισμού «Φίλοι και Υποστηρικτές του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», της ομάδας διαχείρισης έργου, καθώς και του αναδόχου του έργου.

Η ζωντανή μετάδοση θα πραγματοποιηθεί μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΙΣΝ (www.SNF.org). Μετά το πέρας της συνεδρίασης, το μαγνητοσκοπημένο υλικό θα παραμείνει αναρτημένο στον ιστότοπο του ΙΣΝ και στη διάθεση του κοινού.

entertainment.in.gr

Sports in

Ποδόσφαιρο στην Ουκρανία - Η αθέατη πλευρά της δεκαετούς κρίσης και του πολέμου

Το αφεντικό της Σαχτάρ Ντόνετσκ είχε να αντιμετωπίσει τις ανταραχές, πριν η Ρωσία εισβάλει και σταματήσει τα πάντα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024