Οταν ο ήλιος εμπνέει τη μόδα
...
Η σχεδιάστρια Ελενα Σουλιώτη μας αποκαλύπτει πώς εμπνεύστηκε κολεξιόν νυφικών «LE SPOSE DI ELENA»
«Στην καρδιά του χειμώνα, ο λαμπερός ήλιος με τον καταγάλανο αττικό ουρανό συνωμότησαν για να πραγματοποιήσω μαζί με μια ομάδα άξιων συνεργατών τη φωτογράφιση ενός μικρού δείγματος της συλλογής μου για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2017.
Η λαμπερή ηλιοφάνεια ανέδειξε μοναδικά τις ανάλαφρες μεταξωτές δημιουργίες μου και τα ανάγλυφα απλικαρισμένα χειροποίητα λουλούδια που αποτελούν την τελευταία αγαπημένη μου εφαρμογή πάνω σε αραχνοΰφαντα πολυτελή υφάσματα.
Εξακολουθώ να σχεδιάζω και να δημιουργώ πρωτοποριακά αλλά συγχρόνως διαχρονικά νυφικά, προσπαθώντας να ικανοποιήσω τις επιθυμίες κάθε μέλλουσας νύφης. Αυτή είναι μια μικρή γεύση από την πλούσια συλλογή μου για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2017».
gamos.gr
- Ο Μάρκο Ρούμπιο ανακοίνωσε το ταξίδι… της προέδρου της Βενεζουέλας στην Ινδία
- Ρωσία: Έτοιμοι για συνομιλίες με τους Ευρωπαίους
- Ο Αντρέα Μποτσέλι φέρνει ξανά τις συναυλίες στο «Μπερναμπέου»
- Ρεάλ Μαδρίτης: Βίντεο από την τελευταία προπόνηση των Μαδριλένων ενόψει Βαλένθια (vids)
- Ιμάμογλου: «Πλήγμα στη Δημοκρατία» – Για «εξουδετέρωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης» προειδοποιεί ο Γιαβάς
- Βουλή: Απορρίφθηκε με 152 «όχι» η πρόταση για σύσταση προανακριτικής- Απώλειες στη ψηφοφορία για τη ΝΔ



