
Ο Σόιμπλε φέρεται να προετοιμάζεται για ελληνικό πρόγραμμα χωρίς το ΔΝΤ
H γερμανική εφημερίδα Bild υποστηρίζει ότι ο υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προετοιμάζεται για συνέχιση του ελληνικού προγράμματος χωρίς τη συμμετοχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Το ΥΠΟΙΚ φέρεται να προετοιμάζεται για ψηφοφορία στη γερμανική Βουλή πριν τις εκλογές του Σεπτεμβρίου.
H γερμανική εφημερίδα Bild υποστηρίζει ότι ο υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προετοιμάζεται για συνέχιση του ελληνικού προγράμματος χωρίς τη συμμετοχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Οπως αναφέρει η Bild, το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών προετοιμάζεται για ψηφοφορία στην ομοσπονδιακή Βουλή στην περίπτωση που το ΔΝΤ αρνηθεί τελικά να συμμετάσχει στο ελληνικό πρόγραμμα.
Η γερμανική εφημερίδα, η οποία δεν αναφέρει τις πηγές της, επισημαίνει ότι ο Σόιμπλε πιστεύει πως ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ESM) μπορεί να καλύψει το κενό που θα αφήσει το ΔΝΤ.
Σύμφωνα με τη Bild, η Μπούντεσταγκ πρόκειται να ψηφίσει για το τροποποιημένο ελληνικό πρόγραμμα πριν τις ομοσπονδιακές εκλογές που πρόκειται να διεξαχθούν τον Σεπτέμβριο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- «Σημειωτόν» η επιστροφή των εκδρομέων – Πού υπάρχουν ακόμα προβλήματα
- Οι σταρ του Χόλιγουντ τα βάζουν με τη συγχώνευση Paramount-Warner
- Σύνθημα ανατροπής από τον Γιαμάλ
- Γερμανία: Νέα απεργία των πληρωμάτων καμπίνας της Lufthansa
- Σοκ στον ΠΑΟΚ με Ντεσπόντοφ: Τέλος η σεζόν για τον Βούλγαρο
- NATO Allies Refuse to Join Trump Iran Blockade Plan

