Στο Παρίσι ο ΥΠΕΞ για τη Διεθνή Διάσκεψη για το Μεσανατολικό
Τον Γάλλο υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Αρλέμ Ντεζίρ συνάντησε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος βρίσκεται στο Παρίσι για τη Διεθνή Διάσκεψη για το Μεσανατολικό.
Τον Γάλλο υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Αρλέμ Ντεζίρ συνάντησε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος βρίσκεται στο Παρίσι για τη Διεθνή Διάσκεψη για το Μεσανατολικό.
Κυπριακό, Δυτικά Βαλκάνια και Μεσανατολικό, ήταν τα βασικά θέματα της συζήτησης.
Ο κ. Κοτζιάς ενημέρωσε τον κ. Ντεζίρ σχετικά με το αποτέλεσμα της Διάσκεψης της Γενεύης για το Κυπριακό και ευχαρίστησε τον Γάλλο υφυπουργό για την υποστήριξη της Γαλλίας, στις έως τώρα προσπάθειες επίλυσής του.
Οι τελευταίες εξελίξεις στα Δυτικά Βαλκάνια και οι σχέσεις της Ελλάδας με τις γειτονικές της χώρας, υπήρξαν επίσης αντικείμενο της συζήτησης.
Ο κ. Ντεζίρ ευχαρίστησε τον κ. Κοτζιά για τη συμμετοχή του -την Κυριακή- στη Διεθνή Διάσκεψη για το Μεσανατολικό που είναι γαλλική πρωτοβουλία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εκτέλεση στην Καισαριανή: Φως στα… μυστικά των δημοπρασιών
- Το Ιράν ορκίζεται «την πιο καταστροφική επιχείρηση στην ιστορία των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας»
- Ιράν: Ο Τραμπ δήλωσε μετά την επίσημη ανακοίνωση του θανάτου του Χαμενεΐ «πως υπάρχουν καλοί υποψήφιοι»
- Οι τελευταίες στιγμές του Αλί Χαμενεΐ σύμφωνα με την Ιρανική τηλεόραση
- Ο ρόλος του φόβου στην πολιτική
- Έντονος διάλογος του πρέσβη των ΗΠΑ με τον Ιρανό στον ΟΗΕ: «Να είστε ευγενής» – «Το καθεστώς σας σκοτώνει χιλιάδες»

