Νεκρός ανασύρθηκε ηλικιωμένος από διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους
Ένας 85χρονος εντοπίστηκε νεκρός από πυροσβέστες, ύστερα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα στο διαμέρισμά του, στους Αμπελόκηπους. Λίγο νωρίτερα είχε απεγκλωβιστεί η 67χρονη σύζυγός του, η οποία διακομίστηκε σε νοσοκομείο.
Ένας 85χρονος εντοπίστηκε νεκρός από πυροσβέστες, ύστερα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα στο διαμέρισμά του, στους Αμπελόκηπους, επί της οδού Κριμαίας 22.
Για την κατάσβεση της φωτιάς υπήρξε άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, η οποία έσπευσε με 11 πυροσβέστες και 4 οχήματα.
Οι άνδρες του Σώματος εντόπισαν απανθρακωμένο τον άτυχο άνδρα μόλις έσβησαν τη φωτιά.
Λίγο προτού φτάσουν είχε απεγκλωβιστεί από γείτονες η 67χρονη σύζυγός του, η οποία διακομίστηκε στο νοσοκομείο Σωτηρία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]
- Ανεβαίνει το θερμόμετρο στην Εσπανιόλ, ζητήθηκε «φρένο» στον θυμό για τον Ζοάν Γκαρσία
- Τεχεράνη: Διαδηλώσεις έξω από κλειστά καταστήματα, λόγω ισοτιμίας και ακρίβειας
- «Βραζιλία πρόσεχε τον Ελ Κααμπί» – Το yahoo sports προειδοποιεί την Σελεσάο ενόψει Μουντιάλ
- Η Camilla Araújo αποχωρεί από το OnlyFans μετά από πέντε χρόνια και κέρδη 20 εκατομμυρίων δολαρίων
- Ο πλανήτης που θα έπρεπε να μην υπάρχει – Ένα μυστήριο και μια αποστολή που μπορεί να δώσει απαντήσεις

