Μία προβολή-έκπληξη για λίγους τυχερούς καλεσμένους πραγματοποιεί η ταινία «Τέλειοι Ξένοι» του Θοδωρή Αθερίδη και η Odeon. Κάτι διαφορετικό ετοιμάζεται από το σκηνοθέτη και το καστ της ταινίας, αποκλειστικά για λίγους και εκλεκτούς.

Τους Τέλειους Ξένους παρακολούθησαν ως τώρα 150.000 θεατές και η ταινία εξακολουθεί να αγαπιέται από το κινηματογραφόφιλο κοινό, συνεχίζοντας ακάθεκτη την επιτυχημένη διαδρομή της στη μεγάλη οθόνη.

Την Τρίτη, 10 Ιανουαρίου στις 19.30 στο Odeon Starcity (Λ. Συγγρού 111 – Ν. Κόσμος), κάποιοι τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σε αποκλειστική προβολή την ταινία «Τέλειοι Ξένοι». Μετά το τέλος της προβολής θα ακολουθήσει ένα special event με τους ηθοποιούς της ταινίας και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη σε ρόλο έκπληξη!

Λίγοι θα είναι αυτοί που θα παρευρεθούν σε αυτήν την προβολή, πολλά όμως τα μυστικά που θα αποκαλυφθούν για μία ακόμη φορά. Είστε έτοιμοι να πέσουν εντελώς οι μάσκες; Εάν επιθυμείτε να δείτε από κοντά την ειδική αυτή προβολή και το event που θα ακολουθήσει, δεν έχετε παρά να στείλετε email στο pressoffice@odeon.gr

entertainment.in.gr