Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Ο Λάνθιμος σκηνοθετεί Κίρστεν Ντανστ σε μαύρη κωμωδία του AMC;

Το τηλεοπτικό δίκτυο AMC φαίνεται πως ετοιμάζει την σειρά «On Becoming A God In Central Florida» με πρωταγωνίστρια την ηθοποιό Κίρστεν Ντανστ και σκηνοθέτη τον Γιώργο Λάνθιμο. Παραγωγός της σειράς θα είναι -μεταξύ άλλων- ο Τζορτζ Κλούνι.

Επιμέλεια: Αγγελική Στελλάκη

Το τηλεοπτικό δίκτυο AMC φαίνεται πως ετοιμάζει την σειρά «On Becoming A God In Central Florida» με πρωταγωνίστρια την ηθοποιό Κίρστεν Ντανστ και σκηνοθέτη τον Γιώργο Λάνθιμο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Deadline, η σειρά βασίζεται σε σενάριο των Ρόμπερτ Φούνκε και Ματ Λάτσκι, το οποίο αφηγείται τις προσπάθειες μιας γυναίκας να κατακτήσει το «αμερικανικό όνειρο» τη δεκαετία του 1990.

Η υπόθεση έχει ως εξής: Προσφάτως χήρα, η Κρίσταλ Γκιλ (Ντανστ) προσπαθεί να ανέλθει στις τάξεις μιας οργάνωσης, της οποίας η «πυραμίδα» απάτης την οδήγησε σε δυσχερή οικονομική κατάσταση.

Πρόκειται για ένα σκοτεινό και ταυτόχρονα κωμικό σενάριο, όπως επισημαίνει το Deadline, το οποίο πολύ θα ταίριαζε στη φιλμογραφία του Γιώργου Λάνθιμου.

Μάλιστα, ο έλληνας σκηνοθέτης αναμένεται να είναι και ανάμεσα στους παραγωγούς της ταινίας, μαζί με την Κίρστεν Ντανστ, αλλά και με τον Τζορτζ Κλούνι -η εταιρεία του οποίου βρίσκεται πίσω από το πρότζεκτ.

Ο Λάνθιμος έχει ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα της ταινίας «The Killing of a Sacred Deer» σε σενάριο δικό του και του Ευθύμη Φιλίππου, με πρωταγωνιστές τους Κόλιν Φάρελ και Νικόλ Κίντμαν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024