Νεκρός βρέθηκε νεαρός πρόσφυγας στο Διδυμότειχο
Νεκρός βρέθηκε σήμερα, Τρίτη, νεαρός πρόσφυγας αφγανικής καταγωγής σε αγροτική περιοχή του Διδυμοτείχου Έβρου. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία ο θάνατος του νεαρού άνδρα, ηλικίας περίπου 20 ετών, δεν προήλθε από εγκληματική ενέργεια.
Νεκρός βρέθηκε σήμερα, Τρίτη, νεαρός πρόσφυγας αφγανικής καταγωγής σε αγροτική περιοχή του Διδυμοτείχου Έβρου.
Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία ο θάνατος του νεαρού άνδρα, ηλικίας περίπου 20 ετών, δεν προήλθε από εγκληματική ενέργεια.
Στον Έβρο επικρατούν ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες μετά και τις έντονες χιονοπτώσεις που σημειώθηκαν από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με το βόρειο τμήμα του νομού να παραμένει ντυμένο στα λευκά.
Οι καιρικές συνθήκες καθιστούν ιδιαίτερα δύσκολες έως επικίνδυνες τις διαδρομές παράτυπης διακίνησης μεταναστών και προσφύγων.
Ασφαλή συμπεράσματα για τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο του άτυχου νέου αναμένεται να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργηθεί εντός των επόμενων ημερών στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Καραγκιόζη… Χάσαμε τον Αϊ Βασίλη!»: Με τη Ματίνα Νικολάου στο θέατρο Σκιών του Π. Χατζηαναγνώστου
- Γιατί η πολιτική φαντασία έχει πεθάνει – και πώς να την αναστήσουμε
- Διαφθορά μετρημένη σε δισ.: Από τα βοσκοτόπια του ΟΠΕΚΕΠΕ στα σαλόνια των Βρυξελλών
- Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας Byron
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής σε κλίμα κακοκαιρίας
- Κακοκαιρία Byron: Κλειστά τα διόδια Ελευσίνας στο ρεύμα προς Κόρινθο – Ταλαιπωρία για εκατοντάδες οδηγούς

