Ταλαιπωρία για τους επιβάτες του «Β.Κορνάρος» τα ξημερώματα
Ανεκτέλεστο έμεινε το πρωινό δρομολόγιο του «Βιτσέντζος Κορνάρος» με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν οι 83 επιβάτες του. Στο πλοίο παρουσιάστηκε βλάβη στην κεντρική κύρια μηχανή, γι' αυτό και επέστρεψε στη Ρόδο.
Ανεκτέλεστο έμεινε το πρωινό δρομολόγιο του «Βιτσέντζος Κορνάρος», με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν οι 83 επιβάτες του.
Στο πλοίο παρουσιάστηκε βλάβη κατά τον απόπλου (05.30), ενώ έπλεε έξω από το λιμάνι της Ρόδου, όπου διαπιστώθηκε αύξηση της θερμοκρασίας στην κεντρική κύρια μηχανή, γεγονός που ανάγκασε τον πλοίαρχο να επιστρέψει στη Ρόδο (06:10).
Το «Βιτσέντζος Κορνάρος» επρόκειτο να εκτελέσει το δρομολόγιο από Ρόδο προς Χάλκη-Διαφάνι Καρπάθου-Κάρπαθο-Κάσο-Σητεία-Ηράκλειο-Ανάφη-Σαντορίνη-Μήλο-Πειραιά.
Οι επιβάτες προωθούνται με άλλα πλοία.
Από την τοπική Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του «Βιτσέντζος Κορνάρος», ώστε να επισκευαστεί η βλάβη του και να επιθεωρηθεί από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΣΥΡΙΖΑ: Οι κτηνοτρόφοι στη Λέσβο πληρώνουν την κυβερνητική ανεπάρκεια
- Η ακρίβεια καλπάζει, η κυβέρνηση… μελετά τα μέτρα που πρέπει να παρθούν
- Ο Γιώργος Κοροπούλης και οι «Αναμνήσεις από τη ζωή του Παπαδιαμάντη» ως αντίδοτο στη γενικευμένη λήθη
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Για την πρόκριση οι «πράσινες», για να μείνουν στο κόλπο οι «ερυθρόλευκες»
- Θεσσαλονίκη: Aπολογείται σήμερα ο 19χρονος που ήταν παρών στη δολοφονία του Κλεομένη στη Καλαμαριά
- Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο μπερές της «Υπολοχαγού Νατάσσα» έγινε έκθεμα σε μουσείο


