Ο Γιώργος Δημητριάδης με τους Μικρούς του Ήρωες έρχονται στην σκηνή του Κρεμλίνου και καλωσορίζουν την καινούρια χρονιά, το Σάββατο 7 Ιανουαρίου.
Ο τραγουδοποιός φέρνει μαζί του την πρόσφατη κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ με τίτλο Τίποτα κακό δεν θυμάμαι και με το single Σκουριά που ήδη έχει αγαπηθεί από τον κόσμο. Θα ερμηνεύσει ακόμη τα διαχρονιά «Σα να μη πέρασε μια μέρα» «Όσα μου ΄χεις χαρίσει», «Ξύπνα!Φτάσαμε», «Κάνε κάτι», όπως και επιλογές αγαπημένων τραγουδιών από την ελληνική και ξένη δισκογραφία.
Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη μουσική παράσταση το Σάββατο 7/01/2017. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας