Σκότωσαν 45χρονη παιδοψυχίατρο στη Λαμία
Δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της, με πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης μία 45χρονη στη Λαμία, στην περιοχή Γαλανέικα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η άτυχη γυναίκα, η παιδοψυχίατρος Θώμη Κουμπούρα, ήταν χτυπημένη στον λαιμό και το στήθος.
Δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης μία 45χρονη στη Λαμία, στην περιοχή Γαλανέικα.
Το πτώμα της αντίκρισε στο κρεβάτι της ο αδελφός της, που την αναζητούσε.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η άτυχη γυναίκα, η παιδοψυχίατρος Θώμη Κουμπούρα, έφερε πολλαπλά τραύματα στον λαιμό και το στήθος, από αιχμηρό αντικείμενο.
Επιτόπου έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών, που σε πρώτη φάση φέρεται να διαπίστωσαν ότι στο σπίτι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης.
Ήδη παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βούτσιτς: Στο Ιράν γίνεται αυτό που έγινε το 1999 στην Γιουγκοσλαβία
- Ηρακλής: Οι πανηγυρισμοί των «κυανόλευκων» για την άνοδο στη Super League (vids)
- Ιράν: Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός «εξ όσων γνωρίζω», λέει ο ΥΠΕΞ Αραγτσί – Η Τεχεράνη επιθυμεί την «αποκλιμάκωση»
- Super League 2: Αναγέννηση Καρδίτσας – Ηρακλής 0-1: Επέστρεψε και μαθηματικά στα «σαλόνια» ο Γηραιός!
- Γιώργος Μαζωνάκης: Εμφανίστηκε με μουστάκι στη σκηνή
- Ντουμπάι: Ισχυρή έκρηξη σε συγκρότημα ξενοδοχείων – Αναφορές για υπολείμματα αναχαιτισμένου πυραύλου [βίντεο]
