Εξαγριωμένο tweet του Τραμπ για το Vanity Fair έφερε ρεκόρ συνδρομών
Ένα εξαγριωμένο tweet του Ντόναλντ Τραμπ εναντίον του αμερικανικού περιοδικού Vanity Fair ήταν αρκετό για να επιφέρει ρεκόρ εγγραφών συνδρομητών στο περιοδικό εντός 24 ωρών.
Ένα εξαγριωμένο tweet του Ντόναλντ Τραμπ εναντίον του αμερικανικού περιοδικού Vanity Fair ήταν αρκετό για να επιφέρει ρεκόρ εγγραφών συνδρομητών στο περιοδικό εντός 24 ωρών.
Εκπρόσωπος του εκδοτικού ομίλου Κοντέ-Ναστ (που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα περιοδικά New Yorker, GQ, Vogue, Glamor και Wired) επιβεβαίωσε την πληροφορία που μετέδωσε ο ιστότοπος Folio, σύμφωνα με την οποία το περιοδικό απέκτησε επιπλέον 13.000 συνδρομητές μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο την Παρασκευή.
Όλα ξεκίνησαν με την βιτριολική κριτική σε βάρος του «Τραμπ Γκριλ», εστιατορίου ιδιοκτησίας του μεγιστάνα που βρίσκεται στον ουρανοξύστη Τραμπ, από την πολιτική συντάκτρια του Vanity Fair, Τίνα Νγκούγιεν, που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο του περιοδικού την Τετάρτη, στην οποία η Νγκούγιεν έγραφε μεταξύ άλλων: «Το Τραμπ Γκριλ είναι ενδεχομένως το χειρότερο εστιατόριο των ΗΠΑ», περιγράφοντας το γεύμα της, μαζί με άλλους συνδαιτημόνες της, ως «μια φθηνή εκδοχή της χλιδής».
«Είδε άραγε κάποιος τις κακές πωλήσεις του Vanity Fair;» έγραψε στο Twitter ο Τραμπ, αντιδρώντας μια μέρα μετά την δημοσίευση του άρθρου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- LIVE: Ατρόμητος – Παναιτωλικός
- LIVE: Λιντς – Μάντσεστερ Σίτι
- «Δεν θα υπάρξει κανένας διάλογος με το Αφγανιστάν» δηλώνει το Πακιστάν, καθώς οι επιθέσεις συνεχίζονται
- Τους 341 τίτλους έφτασε ο Ολυμπιακός – Αναλυτικά τα τρόπαια που έχει κατακτήσει
- Ιράν σε ΟΗΕ: Όλες οι αμερικανικές και ισραηλινές βάσεις στην περιοχή αποτελούν νόμιμους στρατιωτικούς στόχους
- Κολωνός: Έγκυος εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της – Προσήχθη ο σύντροφός της
