Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΚΕΔΕ: Δεν στέλνει τα οικονομικά στοιχεία των δήμων στο ΥΠΕΣ

ΚΕΔΕ: Δεν στέλνει τα οικονομικά στοιχεία των δήμων στο ΥΠΕΣ

Τη μη αποστολή οικονομικών στοιχείων των ΟΤΑ α' βαθμού και των νομικών τους προσώπων προς το υπουργείο Εσωτερικών αποφάσισε ομόφωνα το διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΕ κατά τη σημερινή (Πέμπτη) συνεδρίασή του.

Τη μη αποστολή οικονομικών στοιχείων των ΟΤΑ α’ βαθμού και των νομικών τους προσώπων προς το υπουργείο Εσωτερικών αποφάσισε ομόφωνα το διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΕ κατά τη σημερινή (Πέμπτη) συνεδρίασή του.
Μετά τη σχετική εξέλιξη, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης ενημερώνει με επιστολή του τους δημάρχους της χώρας για την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της Ένωσης, σύμφωνα με την οποία δεν απαιτείται να αποσταλούν τα στοιχεία, καθώς αυτά είναι ήδη διαθέσιμα στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εσωτερικών.

Η επιστολή κοινοποιείται και προς τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη.

Όπως υπογραμμίζει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, «η Τοπική Αυτοδιοίκηση α’ βαθμού έχει ήδη αποστείλει και εξακολουθεί να αποστέλλει κάθε μήνα οικονομικά στοιχεία στις βάσεις δεδομένων των αρμοδίων υπουργείων. Κατά συνέπεια, τα στοιχεία αυτά είναι διαθέσιμα και προς το Οικονομικό Παρατηρητήριο αλλά και προς κάθε άλλον αρμόδιο φορέα».

Το σχετικό ζήτημα προέκυψε ύστερα από επείγον έγγραφο (12/12) του υπουργείου Εσωτερικών μέσω του οποίου ζητείτο από όλους τους δήμους της χώρας να αποστείλουν μια σειρά οικονομικών στοιχείων μέχρι την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024