Βλάβη στο αεροσκάφος που επέβαιναν Τσακαλώτος – Αχτσιόγλου
Βλάβη παρουσιάστηκε στο αεροσκάφος της γραμμής με το οποίο ταξίδευαν ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου προς το Βερολίνο. Το αεροπλάνο επέστρεψε στο διεθνές αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος».
Βλάβη παρουσιάστηκε το πρωί της Δευτέρας στο αεροπλάνο με το οποίο ταξίδευαν προς Βερολίνο ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου.
Το αεροσκάφος επέστρεψε γύρω στις 10 το πρωί στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και προσγειώθηκε ασφαλώς.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο υπουργοί επιβιβάστηκαν στην επόμενη πτήση για Βερολίνο.
Το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί στη γερμανική πρωτεύουσα συνέντευξη Τύπου των δύο υπουργών με στόχο να εξηγήσουν τι είναι η εξαγγελία του πρωθυπουργού για κοινωνικό μέρισμα και γιατί δεν είναι εκτός του ελληνικού προγράμματος, όπως υποστηρίζουν οι δανειστές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παναθηναϊκός: Η 11άδα για τη ρεβάνς με τη Μπέτις (vid)
- Αντιδράσεις προκαλεί η νέα ρύθμιση της κυβέρνησης για την πρώτη κατοικία
- Τέμπη: 24ωρη απεργία σιδηροδρομικών στις 23 Μαρτίου με φόντο την έναρξη της δίκης
- Άγιος Δημήτριος: Συνελήφθησαν 16χρονος και ο πατέρας του – Έκανε το παιδικό δωμάτιο εργαστήριο για κροτίδες
- Conference League: Και μη χειρότερα για την ΑΕΚ, 2-0 η Τσέλιε (vids)
- Conference League: Σοκ για την ΑΕΚ, γρήγορο γκολ η Τσέλιε (vid)