Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Καμένο ΙΧ στα Εξάρχεια αποδίδεται στους «βομβιστές της οδού Σταδίου»

Καμένο σε κεντρική περιοχή των Εξαρχείων φέρεται να βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ένα ΙΧ αυτοκίνητο που πιθανολογείται ότι μπορεί να χρησιμοποίησαν οι δράστες της απόπειρας βομβιστικής επίθεσης στην οδό Σταδίου τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας.

Καμένο σε κεντρική περιοχή των Εξαρχείων φέρεται να βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ένα ΙΧ αυτοκίνητο που πιθανολογείται ότι μπορεί να χρησιμοποίησαν οι δράστες της απόπειρας βομβιστικής επίθεσης στην οδό Σταδίου το ξημέρωμα της ίδιας ημέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για αυτοκίνητο μικρού κυβισμού.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει πάντως περαιτέρω πληροφορίες για τον χρόνο πιθανής κλοπής του ΙΧ και τον τόπο που έγινε αυτή.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον προσδιορισμό της ταυτότητας των δραστών και της οργάνωσης που προχώρησε στην τοποθέτηση του σακιδίου με τον εκρηκτικό μηχανισμό στο υπουργείο Εργασίας με περίπου 15 κιλά ANFΟ και ζελατοδυναμίτιδας.

Τα στελέχη της Αστυνομίας έχουν εντοπίσει πάντως σημαντικά λάθη στην κατασκευή της βόμβας και εξετάζουν εμπλοκή των οργανώσεων ΟΛΑ, Επαναστατικός Αγώνας ή ακόμη και Επαναστατική Αυτοάμυνα.

Βασίλης Λαμπρόπουλος

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024