ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτα χρεώνει και μετά διαδηλώνει
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η ΝΔ, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις. «Είναι ομολογία αποτυχίας και ανικανότητας. Είναι μια ακόμη απόπειρα να εξαπατήσουν τους πολίτες. Πρώτα χρεώνουν, μετά διαδηλώνουν» αναφέρουν.
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η ΝΔ, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις.
«Θα ήταν κωμικό, αλλά έχει καταντήσει γραφικό. Ο ΣΥΡΙΖΑ με επίσημη ανακοίνωσή του, κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν στη σημερινή απεργιακή κινητοποίηση εναντίον της πολιτικής της κυβέρνησης» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει:
«Είναι ομολογία αποτυχίας και ανικανότητας. Είναι μια ακόμη απόπειρα να εξαπατήσουν τους πολίτες. Πρώτα χρεώνουν, μετά διαδηλώνουν».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Αθήνα απαντά στην τουρκική επιστολή στον ΟΗΕ: Οι ανυπόστατοι ισχυρισμοί δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα
- Σουηδία: Μη επανδρωμένο αεροσκάφος, πιθανότατα ρωσικό, κοντά στο γαλλικό αεροπλανοφόρο «Charles de Gaulle»
- Αγωγή-βόμβα κατά του Κρίσπιν Γκλόβερ από μοντέλο: Καταγγελίες για επίθεση και απαίτηση να γίνει «σκλάβα του σεξ»
- Ουκρανία: H επόμενη τριμερής συνάντηση θα γίνει στις αρχές Μαρτίου, στα HAE λέει ο Ζελένσκι
- Βικτόρια Πλζεν – Παναθηναϊκός: Βίντεο με τη διαδικασία των πέναλτι
- Κούβα: Αμερικανοί πολίτες επέβαιναν στο ταχύπλοο εναντίον του οποίου άνοιξε πυρ η κουβανική ακτοφυλακή
