
Πέντε συλλήψεις μετά τα επεισόδια στο κλειστό γήπεδο βόλεϊ στου Ρέντη
Πέντε συλλήψεις έγιναν από την αστυνομία, κατά τη διάρκεια επεισοδίων που σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, έξω από το κλειστό γήπεδο βόλεϊ στου Ρέντη.
Πέντε συλλήψεις έγιναν από την αστυνομία, κατά τη διάρκεια επεισοδίων που σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, έξω από το κλειστό γήπεδο βόλεϊ στου Ρέντη.
Ειδικότερα, πριν από τον αγώνα ανδρών, μεταξύ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, ομάδα οπαδών επιτέθηκε με πέτρες και άλλα αντικείμενα εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ που βρισκόταν εκεί, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση για λίγη ώρα.
Οι συλληφθέντες, τέσσερις ΄Ελληνες και ένας αλλοδαπός, ηλικίας 21-29 ετών, θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η έκπληξη του Ολυμπιακού στον Πίτερς για τα γενέθλιά του (vid)
- Απόδραση δύο κρατουμένων από το νοσοκομείο Τρικάλων
- Η Νατάσα Λιόν «συνελήφθη» από την ICE αφού απομακρύνθηκε από την πτήση της
- Φιντάν: Ελλάδα και Κύπρος δεν χρειάζονται στρατιωτική συνεργασία με το Ισραήλ – Η συνεργασία τους φέρνει προβλήματα
- ΗΠΑ: Γιατί ο αποκλεισμός των ιρανικών λιμανιών μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ
- Υπόκλιση σε Ντόρσεϊ από τη Euroleague: «Είναι κορυφαίος και απολαμβάνει κάθε στιγμή» (vid)
