Εκκενώθηκε ο χιονισμένος προσφυγικός καταυλισμός στον Όλυμπο
Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης η διαδικασία αποχώρησης των 240 προσφύγων, μεταξύ αυτών και περίπου 80 παιδιών, από τον χώρο φιλοξενίας στην Πέτρα Ολύμπου, στην Πιερία, όπου επικρατούν ιδιαίτερα δυσμενείς καιρικές συνθήκες, καθώς ο καταυλισμός «βούλιαξε» τις προηγούμενες ημέρες στο χιόνι. Οι περισσότεροι μεταφέρθηκαν στον χώρο φιλοξενίας που έχει διαμορφωθεί στη Βόλβη Θεσσαλονίκης.
Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης η διαδικασία αποχώρησης των 240 προσφύγων, μεταξύ αυτών και περίπου 80 παιδιών, από τον χώρο φιλοξενίας στην Πέτρα Ολύμπου, στην Πιερία, όπου επικρατούν ιδιαίτερα δυσμενείς καιρικές συνθήκες, καθώς ο καταυλισμός «βούλιαξε» τις προηγούμενες ημέρες στο χιόνι.
Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος του δήμου Κατερίνης, Νίκος Παπαζιώγας, οι περισσότεροι μεταφέρθηκαν στον χώρο φιλοξενίας που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή της Βόλβης Θεσσαλονίκης.
Περίπου 65 άτομα μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο στην Παραλία της Κατερίνης και σε δύο μέρες αναμένεται και αυτοί να ταξιδέψουν για τη Βόλβη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- «Ένας κρίκος στη διαρκή προσπάθεια εκσυχρονισμού των Ενόπλων Δυνάμεων» – Μητσοτάκης για φρεγάτα «Κίμων»
- Δεν είναι μόνο ο Τραμπ με τον Πάουελ: Τι συμβαίνει σε άλλες κεντρικές τράπεζες
- Αναζητούνται ημερομηνίες για το ραντεβού Μητσοτάκη – Ερντογάν
- Η αποικιοκρατία δεν τελείωσε ποτέ
- Π. Μαρινάκης: Τη Δευτέρα στις 13:00 η συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες
- Σε… MVP mode: Ο Βεζένκοφ πετάει… φωτιές μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (vids)

