
Μακάβριο εύρημα στο Μεξικό: Εννέα κομμένα κεφάλια σε μαζικούς τάφους
Μπροστά σε ένα ασυνήθιστα φρικαλέο θέαμα, ακόμη και για τα δεδομένα της βίας μεταξύ των καρτέλ ναρκωτικών στο Μεξικό, βρέθηκε η μεξικανική αστυνομία κατά την έρευνα στην περιφέρεια του Γκερέρο: Σε διαφορετικούς μαζικούς τάφους, βρέθηκαν εννέα κομμένα κεφάλια και 32 σοροί. Στην υπόθεση δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής καμία σύλληψη.
Μπροστά σε ένα ασυνήθιστα φρικαλέο θέαμα, ακόμη και για τα δεδομένα της βίας μεταξύ των καρτέλ ναρκωτικών στο Μεξικό, βρέθηκε η μεξικανική αστυνομία κατά την έρευνα στην περιφέρεια του Γκερέρο: Σε διαφορετικούς μαζικούς τάφους, βρέθηκαν εννέα κομμένα κεφάλια και 32 σοροί.
Στην υπόθεση δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής καμία σύλληψη.
Οι σοροί (31 ανδρών και μίας γυναίκας) βρέθηκαν σε λόφο στην Ζιτλάλα του Γκερέρο -το οποίο είναι πεδίο των αιματηρότερων συγκρούσεων στη μάχη μεταξύ των διαφορετικών δικτύων διακίνησης ναρκωτικών.
Συνολικά, ανακαλύφθηκαν 20 ξεχωριστοί λάκοι, όπως μεταδίδει το Reuters, και συνεχίζονται έρευνες για το αν υπάρχουν περισσότεροι.
Οι πρώτες αναφορές για το πώς οδηγήθηκε η αστυνομία στο εύρυμα αποκλίνουν: Το βρετανικό Reuters υποστηρίζει πως η αστυνομία κλήθηκε από κατοίκους εξαιτίας «περίεργης μυρωδιάς».
Αντιθέτως, το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων μιλά για ανώνυμη πληροφορία, η οποία επίσης οδήγησε στον εντοπισμό ενός θύματος απαγωγής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- The Expla-in Project| Βροχές: Πού χάνεται το νερό στην Ελλάδα;
- Jesse Davis: Ο κορυφαίος σαξοφωνίστας της σύγχρονης τζαζ έρχεται στην Αθήνα
- Αντιστρέφοντας το Brexit – Γιατί η Βρετανία ξαναγάπησε την ΕΕ
- Παιανία: Τι εκτιμούν οι Αρχές για τον άντρα που βρέθηκε νεκρός με δεματικά γύρω από τον λαιμό του
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Fuel Pass: Πώς λειτουργεί το νέο σύστημα υποβολής αιτήσεων – Όσα πρέπει να προσέξετε


