Seat Ateca Cupra 2018: Με «φόρα» 300 ίππων
Η ισχυρότερη εκδοχή του πρώτου SUV της Seat με τα διακριτικά Cupra, δίνει τα διαπιστευτήριά της από τα πεδία δοκιμών.
Στην παρουσίαση του Ateca, η Seat είχε ανακοινώσει πως δεν είχε ακόμα αποφασίσει για την «τύχη» μιας ισχυρότερης Cupra έκδοσης.
Κατά το αλάνθάστο τεκμήριο του φωτογραφικού φακού η ισπανική φίρμα φαίνεται πλέον να έδωσε το πράσινο φως, εξελίσσοντας ήδη την Cupra έκδοση η οποία κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή της ως δοκιμαστικό πρωτότυπο.
Μια προσεκτική παρατήρηση αποκαλύπτει στοιχεία, όπως η χαμηλότερη απόσταση του συγκεκριμένου Ateca από το έδαφος –κάτι που προδίδει μια σπορ προδιαγραφών ανάρτηση-, η παρουσία ενός ικανότερου συστήματος πέδησης με την υπογραφή της Brembo, αλλά και η τετραπλή απόληξη του συστήματος εξαγωγής, χαρακτηριστικά που αναμφίβολα προδίδουν επιπλέον ισχύ.
Η τελευταία αναμένεται να αγγίξει τους 300 ίππους χάρη σε μια αναβαθμισμένη εκδοχή του δίλιτρου TSI που εξοπλίζει ήδη το Leon Cupra και η οποία θα περάσει επίσης και στο ανανεωμένο Leon από το Φεβρουάριο του 2017.
Τις προδιαγραφές του ισχυρότερου Ateca αναμένεται να πλαισιώσει η παρουσία τετρακίνησης η οποία θα ανήκει στο βασικό εξοπλισμό της έκδοσης.
AUTOMEDIA
- Δήλωναν ανύπαρκα χωράφια στον ΟΠΕΚΕΠΕ – Σημαίνον στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος, Μύρωνας Χιλετζάκης
- Ο Βίμ Βέντερς είναι ο νέος πρόεδρος της κριτικής επιτροπής της Berlinale – «Φωτίζει την αναζήτηση μας για σύνδεση»
- UEFA: Υποβιβάστηκε ο Σιδηρόπουλος από την ελίτ κατηγορία
- Τι οφέλη προσφέρει η ιατρική κάνναβη; Μπορεί και κανένα, δείχνει η βιβλιογραφία
- Χολαργός: Στη φυλακή οι κατηγορούμενοι για την επίθεση κατά του 14χρονου
- Νέα Ιωνία: Χειροπέδες σε οικιακή βοηθό που έκλεβε κοσμήματα από σπίτι ηλικιωμένων


