Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz C-Class Sedan 2018: Με το βλέμμα ψηλά..

Mercedes-Benz C-Class Sedan 2018: Με το βλέμμα ψηλά..

To μεσαίο τετράθυρο μοντέλο ετοιμάζεται να ενσωματώσει τεχνολογία και κινητήρες από την πιο πρόσφατη E-Class αλλά και από την προς ανανέωση S-Class, με ορίζοντα το 2018.

Τυπική ως όφειλε λόγω… γερμανικής καταγωγής η Mercedes-Benz έχει ήδη ξεκινήσει από καιρό τις δοκιμές της ανανεωμένης εκδοχής της C-Class Sedan η οποία προσφέρει για ακόμα μια φορά τον εαυτό της, στο φωτογραφικό φακό δίνοντας μια ευκαιρία αποκωδικοποίησης των στοιχείων που θα συνθέσουν τον βελτιωμένη εκδοχή της με επιρροές από τα ψηλότερα… «κλιμάκια» της γκάμας.

Αν και η παρουσία της στα πεδία δοκιμών έχει ξεκινήσει από την περασμένη άνοιξη, αυτή την φορά η C-Class Sedan επιστρέφει με λιγότερο καμουφλάζ δίνοντας το στίγμα των περιορισμένων σχεδιαστικών της αλλαγών που εδράζονται κυρίως στο μπροστινό και στο πίσω τμήμα με κυρίαρχα στοιχεία την ανασχεδίαση των προφυλακτήρων και των φωτιστικών σωμάτων.

Σε αντίθεση με τις περιορισμένες διαφοροποιήσεις στις μεταλλικές και μη εξωτερικές της επιφάνειες, η Mercedes-Benz ετοιμάζει πολύ πιο εκτεταμένες αλλαγές κάτω από αυτές.

Στις σημαντικότερες συγκαταλέγεται η ένταξη των νέας γενιάς αρθρωτών κινητήρων της Mercedes-Benz μεταξύ των οποίων ο τετρακύλινδρος turbodiesel με χωρητικότητα 2,0 λίτρων και ισχύ 194 ίππων καθώς και ένας νέος εξακύλινδρος σε ευθεία διάταξη υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης ο οποίος θα συνδυάζεται με μικροϋβριδικό σύστημα και επικουρικό ηλεκτρικό υπερσυμπιεστή προσφέροντας σημαντικά οφέλη σε επίπεδο αποδοτικότητας.

Σε ό,τι αφορά την κορυφαία AMG έκδοση, αυτή αναμένεται να επωφεληθεί από έναν ακόμα ισχυρότερο V8 ο οποίος αναμένεται να αποδίδει παραπάνω από τους 476 και 510 ίππους των μέχρι σήμερα γνωστών εκδόσεων με την υπογραφή του Affalterbach ενώ τις αυξητικές τάσεις ισχύος αναμένεται να ακολουθήσει και η C 43 AMG.

Στο εσωτερικό, η ανανεωμένη C-Class θα διατηρήσει τη γνώριμη αισθητική της διαθέτοντας ωστόσο ακόμα περισσότερη τεχνολογία, αρχής γενομένης από ένα βελτιωμένο και με περισσότερες λειτουργίες σύστημα infotainment. Την αναβαθμισμένη εικόνα θα πλαισιώσει ο νέος πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων καθώς και μια σειρά νέων χειριστηρίων αφής στο τιμόνι, όπως στην E-Class.

AUTOMEDIA

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024