To Tweet του Θάνου Πλεύρη: Δίνω μάχη για τα παιδιά μου
Με ένα συγκινητικό Tweet, ο Θάνος Πλεύρης γράφει από το νοσοκομείο για τον αγώνα του. «Δίνω τη μάχη για να ξαναδώ τα παιδιά μου. Η οικογένειά μου και οι ευχές σας δίπλα μου» αναφέρει. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην βουλευτής βγήκε από τη ΜΕΘ.
Με ένα συγκινητικό Tweet, ο Θάνος Πλεύρης γράφει από το νοσοκομείο για τον αγώνα του. Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός πολιτικός βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με την κατάσταση της υγείας του να βελτιώνεται.
Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν:
«Η υγεία του κ. Αθανάσιου Πλεύρη βαίνει περαιτέρω βελτιούμενη (τόσο κλινικά, όσο και εργαστηριακά), πράγμα που επέτρεψε την έξοδό του από τη ΜΕΘ και τη συνέχιση της νοσηλείας του στο νοσηλευτικό όροφο.»
Με τ βοήθεια τ Θεού κ συνόλου τ Ιατρικου δίνω μαζί με τη Λένα μ την μάχη για να ξαναδώ τα παιδια μας.Η οικογένεια μ κ οι ευχές σας δίπλα μ
— Θάνος Πλεύρης (@thanosplevris) November 21, 2016
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Απίστευτα κουραστική ζωή μοναχού» – Ο Moby έχει να βγει ραντεβού πάνω από 10 χρόνια
- Μειώθηκαν οι πωλήσεις αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Ιανουάριο
- MEGA Stories: Ψυχική υγεία των εφήβων, οι αθέατες αγωνίες μιας γενιάς
- Αντιπλημμυρική παρέμβαση στο Ίλιο
- Λεβερκούζεν: Η πόλη του Σταυρού & της Μπάγερ
- Βόλος: Με ιογενή μηνιγγίτιδα μαθητής δημοτικού – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο
