Στις 15 Δεκεμβρίου 2016 οι κάτοχοι iPhone ή/και iPad θα μπορούν να κατεβάσουν από το App Store το Super Mario Run, το δεύτερο παιχνίδι σε μορφή smartphone app που διαθέτει η Nintendo μετά το επιτυχημένο Pokemon GO.

To Super Mario Run για iOS διατίθεται δωρεάν σε περιορισμένη έκδοση -η πλήρης με τρία mode παιχνιδιού θα πωλείται αντί 10 περίπου δολαρίων, εντάσσεται δηλαδή στα ακριβότερα games στο iPhone. Η δωρεάν διάθεση με περιορισμένη λειτουργικότητα και η πώληση της πλήρους έκδοσης σε υψηλή τιμή χωρίς «αγορές εντός εφαρμογής» ήταν η κρίσιμη επιλογή της Nintendo.

  • Πώς θα ελέγχετε τις χρεώσεις μέσα από app σε iPad και tablet με Android: Για να διατηρήσετε τον έλεγχο των αγορών μέσα από εφαρμογές ή και παιχνίδια σε ταμπλέτα και smartphone, Apple και Google έχουν υιοθετήσει μια παρόμοια τακτική. Ο χρήστης πρέπει να ρυθμίσει το σύστημά του ώστε να απαιτείται κωδικός για να χρεωθεί η πιστωτική του κάρτα.

Το παιχνίδι της Nintendo θα κυκλοφορήσει σε έκδοση Android αργότερα και στις αρχές του 2017 νέοι τίτλοι για αμφότερες τις πλατφόρμες θα ανέβουν στα app stores -ανάμεσά τους τα Fire Emblem και Animal Crossing.

{{{related}}}

tech.in.gr