«Δεν είσαι σε καφενείο»: Σκληρή γλώσσα Λοβέρδου για το στιλ του Τσίπρα
Εξοργισμένος από την εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Μπαράκ Ομπάμα στο Μέγαρο Μαξίμου δηλώνει ο Ανδρέας Λοβέρδος. «Μου έκανε πολύ κακή εντύπωση το στιλ του Έλληνα πρωθυπουργού. Δεν έχει τρόπους. Όταν είσαι σε διεθνείς σχέσεις αυτού του επιπέδου δεν μπορείς να κάθεσαι με τον τρόπο που κάθεται» είπε.
Εξοργισμένος από την εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Μπαράκ Ομπάμα στο Μέγαρο Μαξίμου δηλώνει ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μιλώντας στο Star σημείωσε: «Μου έκανε πολύ κακή εντύπωση το στιλ του Έλληνα πρωθυπουργού. Δεν έχει τρόπους. Όταν είσαι σε διεθνείς σχέσεις αυτού του επιπέδου δεν μπορείς να κάθεσαι με τον τρόπο που κάθεται».
Ο κ. Λοβέρδος προσέθεσε ότι «επειδή συγχωρέθηκε για κάποιο καιρό η εμφάνισή του, σαν να σήμαινε κάτι το «χωρίς γραβάτα», αποδείχθηκε με την πάροδο του χρόνου ότι είναι μια απλή δυσμορφία στις εξωτερικές μας σχέσεις».
Και συνέχισε: «Πρέπει κάποιος να του πει, παρότι τελειώνουν τα πολιτικά του ψωμιά, τουλάχιστον σε αυτές τις συναντήσεις πώς να κάθεται. Είναι προσβολή για όλους τους Έλληνες να τον βλέπουν έτσι. Και τα πόδια πώς τα έχει; Δεν είσαι σε καφενείο!».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα ο Ράιτ
- Ιράν: ΗΠΑ και Ισραήλ έπληξαν τον πυρηνικό σταθμό στη Νατάνζ – Η Τεχεράνη ενημέρωσε τον ΔΟΑΕ
- Λόλα Νταϊφά: «Μου έκλεψαν τα σκουλαρίκια και μετά είδα τον Τσαγκαράκη να τα βγάζει σε δημοπρασία» καταγγέλλει
- Μέση Ανατολή: Ο πόλεμος στο Ιράν κλιμακώνεται πέρα από τον έλεγχο του Τραμπ – Αβέβαιη η συνέχεια
- Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
- Ευαγγελία Μουμούρη: Η πραγματική ιστορία πίσω από τον ρόλο της στο «Ριφιφί» που την συγκλόνισε
