Κανονικά οι έρευνες για τις υποθέσεις Βγενόπουλου, λέει η κυπριακή Δικαιοσύνη
Οι έρευνες και η πορεία των υποθέσεων στις οποίες εμπλέκεται ο αποβιώσας Ανδρέας Βγενόπουλος θα συνεχιστούν κανονικά, δήλωσε ο Κύπριος γενικός εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης.
Οι έρευνες και η πορεία των υποθέσεων στις οποίες εμπλέκεται ο αποβιώσας Ανδρέας Βγενόπουλος θα συνεχιστούν κανονικά, δήλωσε ο Κύπριος γενικός εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης.
Mιλώντας στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, σημείωσε ότι σέβεται το γεγονός του θανάτου κάθε προσώπου, αλλά οι έρευνες θα συνεχιστούν κανονικά.
«Δυστυχώς δεν θα γίνει κατορθωτή η εξέταση όλων των ζητημάτων με τα οποία είχε συνδεθεί το όνομα του Ανδρέα Βγενόπουλου» είπε από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, προσθέτοντας ότι «σίγουρα κάποιοι θα βολευτούν από αυτή την ιστορία».
Ο κ. Κυπριανού εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Ανδρέα Βγενόπουλου, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι «δυστυχώς δεν θα γίνει κατορθωτή η εξέταση όλων των ζητημάτων με τα οποία είχε συνδεθεί το όνομα του». Ποιοι θα είναι αυτοί όμως, κανένας δεν θα μάθει ποτέ, συμπλήρωσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κύπρος: «Απειλή ασφάλειας» στη βρετανική βάση στο Ακρωτήρι – Αναφορές για «πτώση αεροσκάφους» και «έκρηξη»
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Απειλούμαστε;
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.03.2026]
- Παιανία 2026: Ανεβαίνει ο Μίλτος Τεντόγλου, έκανε 8,22μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (vid)
- Η ΕΕ ζητά πλήρη σεβασμό του διεθνούς δικαίου – Αλλά καλεί το Ιράν να σταματήσει τις επιθέσεις
- Στάρμερ: Αποδεχθήκαμε αίτημα των ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν βάσεις για αμυντικά πλήγματα κατά ιρανικών πυραύλων

