Σεισμός 6,3 βαθμών στην Τάλκα της Χιλής
Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 βαθμών έπληξε την περιοχή κοντά στην πόλη Τάλκα, στην κεντρική Χιλή, ανακοίνωσε το αμερικανικό γεωδυναμικό ινστιτούτο (USGS). Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην πρωτεύουσα της Χιλής, το Σαντιάγο. Οι Αρχές δεν έχουν πληροφορίες για ζημιές.
Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 βαθμών έπληξε την περιοχή κοντά στην πόλη Τάλκα, στην κεντρική Χιλή, ανακοίνωσε το αμερικανικό γεωδυναμικό ινστιτούτο (USGS).
Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην πρωτεύουσα της Χιλής, το Σαντιάγο, όπου ταρακουνήθηκαν κτίρια, μετέδωσαν δημοσιογράφοι του πρακτορείου ειδήσεων Reuters.
Σύμφωνα με τις Αρχές δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής πληροφορίες για ζημιές, αν και η υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων περιστατικών Onemi έκανε λόγο για «μεγάλη» σεισμική δόνηση.
Ο σεισμός σημειώθηκε περίπου 72 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Τάλκα σε βάθος 90 χιλιομέτρων.
Δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι, ανακοίνωσε το Ναυτικό της Χιλής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Mπαρτσελόνα: Το νέο λούτρινο της μασκότ CAT «εξαφανίστηκε» σε χρόνο-ρεκόρ
- Hellenic Train: Διακόπηκαν τα δρομολόγια στο τμήμα Λάρισα – Λειανοκλάδι λόγω της υπερχείλισης του Ενιπέα
- Πασκουάλ για την Μπαρτσελόνα και το NBA Europe: «Είμαστε στην Euroleague»
- Μαλακάσα: Οδηγός χάνει τον έλεγχο και πέφτει πάνω στις προστατευτικές μπάρες και σε λεωφορείο
- Δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω» – Το ηχητικό που ανατρέπει την ομολογία στην υπόθεση
- Τσερνόμπιλ: Η προστατευτική κατασκευή δεν μπλοκάρει πλέον τη ραδιενέργεια οκτώ μήνες μετά το πλήγμα
