
ΕΤΕΑΝ: Παρατείνεται η ολοκλήρωση τριών δράσεων
Παρατείνεται μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2017 η ημερομηνία ολοκλήρωσης των δράσεων του Ταμείου Επιχειρηματικότητας (ΤΕΠΙΧ) που διαχειρίζεται το Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ), σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Οικονομίας.
Παρατείνεται μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2017 η ημερομηνία ολοκλήρωσης των δράσεων του Ταμείου Επιχειρηματικότητας (ΤΕΠΙΧ) που διαχειρίζεται το Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ), σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Οικονομίας.
Η παράταση δόθηκε, λαμβάνοντας υπόψη την περαιτέρω ανάγκη υποστήριξης της ρευστότητας της αγοράς, καθώς και το αυξημένο ενδιαφέρον από τις επιχειρήσεις για χρηματοδότηση με ευνοϊκούς όρους.
Συγκεκριμένα, η παράταση αφορά στις Δράσεις:
- Επιχειρηματική Επανεκκίνηση
- Νησιωτική Τουριστική Επιχειρηματικότητα
- Ταμείο Εγγυοδοσίας ΤΕΠΙΧ
Η παράταση ολοκλήρωσης των δράσεων συνεπάγεται την αντίστοιχη παράταση της παραλαβής των αιτήσεων επιχειρήσεων από τις τράπεζες για περίπου ακόμη ένα τρίμηνο.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να επικοινωνούν με την ΕΤΕΑΝ ΑΕ ή να επισκέπτονται τα καταστήματα των συνεργαζόμενων τραπεζών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνελήφθη 20χρονος στη Σταυρούπολη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 20χρονου
- Το ωράριο των καταστημάτων και των σούπερ μάρκετ έως τη Δευτέρα του Πάσχα
- Ρίβερς για Αντετοκούνμπο: «Αν δεν έχουμε έστω μια πιθανότητα για τον τίτλο, θα φύγει»
- Easter Week in Greece: Great & Holy Saturday in Orthodoxy Today
- Ο Τσικίνιο ευχήθηκε Καλό Πάσχα με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας (pic)
- Ντάνιελ Κρεγκ – Ρέιτσελ Βαις: Στην περιφορά του Επιταφίου στον Άγιο Κωνσταντίνο Γλυφάδας
