Περιπέτεια στο αεροδρόμιο για τον υποψήφιο αντιπρόεδρο του Τραμπ
Το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε ο ρεπουμπλικάνος υποψήφιος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς, ξέφυγε από τον ολισθηρό -λόγω καιρού- διάδρομο προσγείωσης στο Λα Γκουάρντια της Νέας Υόρκης. Ο ίδιος δεν τραυματίστησε, ενώ οι πτήσεις διεκόπησαν προσωρινά.
Το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε ο ρεπουμπλικάνος υποψήφιος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς, ξέφυγε από τον ολισθηρό -λόγω καιρού- διάδρομο προσγείωσης στο Λα Γκουάρντια της Νέας Υόρκης και σταμάτησε στο γρασίδι. Ο ίδιος δεν τραυματίστησε, ενώ οι πτήσεις διεκόπησαν προσωρινά.
{{{ map }}}
Αργότερα είπε στους σε δημοσιογράφους ότι είναι καλά στην υγεία του. «Χαίρομαι που όλοι στο αεροπλάνο είναι ασφαλείς» έγραψε αργότερα στο Twitter.
Το αεροπλάνο είχει απογειωθεί από την Αϊόβα, όπου ο Πενς συμμετείχε σε προεκλογική εκδήλωση. Η απογείωση είχε καθυστερήσει περίπου δύο ώρες λόγω κακοκαιρίας στη Νέα Υόρκη.
Στο αεροπλάνο επέβαιναν περίπου 30 άτομα, μεταξύ των οποίων ήταν η σύζυγος του Πενς Κάρεν, και η κόρη τους Σάρλοτ.
Ο Ντόναλντ Τραμπ μίλησε επικοινώνησε με τον Πενς, ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν για συγκέντρωση στο Οχάιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- IFAB: Στο… στόχαστρο οι καθυστερήσεις στους αγώνες
- «Έκανα χιούμορ» λέει ο Ράμα για τις δηλώσεις του για τους Έλληνες και τους «απόγονους του Πλάτωνα»
- Κινηματογραφική καταδίωξη στο Χαϊδάρι – Σύλληψη δύο 16χρονων που είχαν κλέψει μηχανή
- Φιντάν για Μητσοτάκη: Μόνο ο Έλληνας πρωθυπουργός ποζάρει με τον Νετανιάχου
- Στο πλευρό του Βαγγέλη Παυλίδη ο Ζοσέ Μουρίνιο, μετά τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του κόντρα στην Πόρτο
- «Είχαμε μια διαφωνία που εξελίχθηκε σε προσωπικές προσβολές – Πώς οι Thompson Twins έγραψαν στα 80s το τρυφερό Hold Me Now
