Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Επίσκεψη στο Eυρωκοινοβούλιο ετοιμάζουν εργαζόμενοι της Lafarge

Επίσκεψη στο Eυρωκοινοβούλιο ετοιμάζουν εργαζόμενοι της Lafarge

Επίσκεψη στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο πρόκειται να πραγματοποιήσει αντιπροσωπεία της Ένωσης Εργαζομένων στα «Τσιμέντα Χαλκίδας - LAFARGE», αύριο, μετά από πρόσκληση της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ, στο πλαίσιο της κινητοποίησης κατά των ομαδικών απολύσεων. Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση του Ευρωδικαστηρίου για τις ομαδικές απολύσεις στην εταιρεία θα είναι καθοριστική για τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά τις ομαδικές απολύσεις στην Ελλάδα.

Επίσκεψη στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο πρόκειται να πραγματοποιήσει αντιπροσωπεία της Ένωσης Εργαζομένων στα «Τσιμέντα Χαλκίδας – LAFARGE», αύριο, 26 Οκτωβρίου, μετά από πρόσκληση της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, στο πλαίσιο της κινητοποίησης κατά των ομαδικών απολύσεων.

Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση του Ευρωδικαστηρίου για τις ομαδικές απολύσεις στην εταιρεία θα είναι καθοριστική για τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά την «απελευθέρωση» των ομαδικών απολύσεων στην Ελλάδα, θέμα που θέτει μετ’ επιτάσεως κυρίως το ΔΝΤ.

Η αντιπροσωπεία της Ένωσης Εργαζομένων στα «Τσιμέντα Χαλκίδας»-Lafarge και η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ θα παραχωρήσουν την Τετάρτη, από τις 15:00 έως τις 15:30, στην αίθουσα Press Conference LOW N-1.201 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, συνέντευξη Τύπου με θέμα: «Τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων των Τσιμέντων Χαλκίδας- Lafarge ενάντια στις ομαδικές απολύσεις, ενόψει της επικείμενης απόφασης του Δικαστηρίου της ΕΕ και των αντεργατικών μέτρων που απεργάζονται κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και ΕΕ».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024