Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόοδος για τα κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια

Πρόοδος για τα κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια

Ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με τους επικεφαλής των δανειστών με αντικείμενο την εξέταση του σχεδίου της εξωδικαστικής διευθέτησης των κόκκινων επιχειρηματικών δανείων. Όπως ανέφερε ανώτατο στέλεχος του υπουργείου Οικονομίας, υπήρξε επί της αρχής συμφωνία επί του σχεδίου, ωστόσο παραμένουν σε εκκρεμότητα κάποια τεχνικά ζητήματα, τα οποία θα συζητηθούν εκ νέου στο ραντεβού […]

Ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με τους επικεφαλής των δανειστών με αντικείμενο την εξέταση του σχεδίου της εξωδικαστικής διευθέτησης των κόκκινων επιχειρηματικών δανείων.

Όπως ανέφερε ανώτατο στέλεχος του υπουργείου Οικονομίας, υπήρξε επί της αρχής συμφωνία επί του σχεδίου, ωστόσο παραμένουν σε εκκρεμότητα κάποια τεχνικά ζητήματα, τα οποία θα συζητηθούν εκ νέου στο ραντεβού της ερχόμενης Τετάρτης.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Οικονομίας, τόσο το οικονομικό επιτελείο όσο και οι δανειστές συμφωνούν να μην υπάρχει κούρεμα στις περιπτώσεις οφειλών προς το δημόσιο που σχετίζονται με τονΦΠΑκαι τον φόρο μισθωτών υπηρεσιών.

Στα ανοιχτά θέματα παραμένουν η συγκεκριμενοποίηση των κριτηρίων για το ποιες επιχειρήσεις θα υπάγονται στον νόμο και η διάρκεια ισχύος του νόμου.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024