
Στο ΤΑΙΠΕΔ το τελευταίο 5% του Δημοσίου στον ΟΤΕ
Ανοίγει ο δρόμος για την μεταβίβαση του 5% των μετοχών του ΟΤΕ που εξακολουθεί να κατέχει το ελληνικό Δημόσιο στο ΤΑΙΠΕΔ, με την Deutsche Telecom να έχει δικαίωμα πρώτης προτίμησης. Η τροπολογία-προαπαιτούμενο για την εκταμίευση της υποδόσης αναμένεται να ψηφιστεί αύριο, Τρίτη.
Ανοίγει ο δρόμος για την μεταβίβαση του 5% των μετοχών του ΟΤΕ που εξακολουθεί να κατέχει το ελληνικό Δημόσιο στο ΤΑΙΠΕΔ, με την Deutsche Telecom να έχει δικαίωμα πρώτης προτίμησης.
Τα παραπάνω περιλαμβάνονται σε τροπολογία, η οποία κατατέθηκε σήμερα, Δευτέρα, στη Βουλή, από τους υπουργούς Οικονομίας, Γιώργο Σταθάκη, Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο και Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστο Σπίρτζη.
Η τροπολογία, η οποία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας, αναμένεται να ψηφιστεί αύριο, Τρίτη, από την Ολομέλεια και είχε συμπεριληφθεί στα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της υποδόσης και την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης του προγράμματος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το αποτύπωμα του BRIGHT GROUP στους Δελφούς: Η σύγκλιση στρατηγικής και τεχνολογίας ως απάντηση στις προκλήσεις του Μέλλοντος
- Το βλέμμα φόβου της Μελάνια Τραμπ – H πρώτη φορά που η Αμερική την βλέπει να εκφράζει συναισθήματα
- Ινδονησία: Ξεκινά η δίκη στρατιωτικών που οργάνωσαν επίθεση με οξύ εναντίον ακτιβιστή
- Ποια είναι τα δεδομένα με τους τραυματισμούς των Γουόρντ και Ντόρσεϊ
- Μαγνησία: Αυτοπυρπολήθηκε επειδή δεν άντεχε τον χαμό της κόρης της – Την εντόπισε ο γιος της
- Φουρνιέ: «Περιμένουμε στο επόμενο ματς με τη Μονακό να δώσουμε τα πάντα»
