Η Euroleague μέσω βίντεο που δημοσίευσε, αποκάλυψε τις απάντησεις που έδωσαν σε διάφορες ερωτήσεις οι 16 αρχηγοί των ομάδων που συμμετέχουν στην φετινή διοργάνωση. Το όνομα του Βασίλη Σπανούλη ήταν η δημοφιλέστερη απάντηση στην ερώτηση ποιος είναι ο καλύτερος ηγέτης στην Euroleague.

Σχετικά με το ποιος έχει τις περισσότερες πιθανότητες να πάρει τον τίτλο του MVP, οι αρχηγοί επέλεξαν τον Νάντο Ντε Κολό της ΤΣΣΚΑ.

Ο Γάλλος άσος, όμως, δεν ήταν ο μόνος παίκτης της ρωσικής ομάδας που τίμησαν οι αρχηγοί με τις απαντήσεις τους, αφού ο Μίλος Τεόντοσιτς ψηφίστηκε ως ο πιο ταλαντούχος παίκτης και αυτός που «διαβάζει» καλύτερα τον αγώνα, ενώ ο Καρλ Χάινς πήρε τον τίτλο του πιο σκληρού παίκτη.

Τον γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Ντόνσιτς, επέλεξαν οι περισσότεροι ως τον πιο πιθανό να μας εκπλήξει φέτος με τις ικανότητές του, ενώ ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ψηφίστηκε ως ο καλύτερος προπονητής.

Τέλος, όσον αφορά τις προβλέψεις τους για το ποιες ομάδες θα καταφέρουν να φτάσουν στο Final-4 της διοργάνωσης, οι ομάδες που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους ήταν οι ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Φενέρμπαχτσε, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ