Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Τραγωδία στη Λάρισα, καθώς ένας 32χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής άφησε την τελευταία του πνοή μετά την προπόνηση της ομάδας του. Πρόκειται για μέλος της ομάδας «Μαρίνος Αντύπας» που μετέχει στην Γ’ κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος Θεσσαλίας. Το τραγικό συμβάν διαδραματίστηκε στο γήπεδο «Γιώργος Μητσιμπονας» στην περιοχή Αλκαζάρ της Λάρισας, όπου ο άτυχος παίκτης αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!