Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καμμένος: Ο Καλογρίτσας, παρουσία Βενιζέλου, ζήτησε να στηρίξω ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Καμμένος: Ο Καλογρίτσας, παρουσία Βενιζέλου, ζήτησε να στηρίξω ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος υποστήριξε πως ο κ. Καλογρίτσας τον είχε καλέσει στο σπίτι του -παρουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου- για να του ζητήσει να συμπράξει με τους Σαμαρά-Βενιζέλο. Σε επόμενη συνάντηση, υποστήριξε, ο κ. Καλογρίστας τού ζήτησε να μην συμπράξει με τον ΣΥΡΙΖΑ. Τι λέει  ο αρχηγός των ΑΝΕΛ για το ενδεχόμενου ανασχηματισμού και τους Καραμανλικούς.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος υποστήριξε πως ο κ. Καλογρίτσας τον είχε καλέσει στο σπίτι του -παρουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου- για να του ζητήσει να συμπράξει με τους Σαμαρά-Βενιζέλο, μιλώντας την Πέμπτη στο ραδιόφωνο του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104.9 FM».

To αίτημα, είπε, είχε διατυπωθεί πριν τη δημιουργία των ΑΝΕΛ. Σε επόμενη συνάντηση, υποστήριξε ο Π.Καμμένος, ο κ. Καλογρίστας τού ζήτησε να μην συμπράξει με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Είανι ξεκάθαρο ποιος είναι με ποιον» είπε χαρακτηριστικά ο Π.Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος ανέφερε πως «το ότι είναι καθαρός ο διαγωνισμός φάνηκε από την πρώτη άδεια την οποία πήρε ο Σκάι, ο οποίος δεν έχει φιλική προς την κυβέρνηση συμπεριφορά». «Το αποτέλεσμα των αδειών, δεν είναι ελεγχόμενο από την κυβέρνηση» είπε, συνεχίζοντας πως «για πρώτη φορά μπήκαν χρήματα τα οποία θα πάνε προς όφελος εκείνων που έχουν την περισσότερη ανάγκη και θα υπάρξει ένα τηλεοπτικό τοπίο που δεν θα εισπράττει μόνο αλλά θα πληρώνει». Ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι όποιος δεν πληρώσει τις επόμενες δόσεις, χάνει την άδεια. «Εμείς με τον Αλέξη Τσίπρα, δεν χρωστάμε σε κανέναν» υπογράμμισε.

Ο υπουργός Άμυνας μιλώντας για ενδεχόμενο ανασχηματισμό είπε πως πρόκειται για «αποκλειστικό προνόμιο του Πρωθυπουργού», ωστόσο τόνισε ότι «μπορεί να γίνει άνοιγμα σε παραγωγικούς φορείς της κοινωνίας που δεν θα προέρχονται κατ’ ανάγκη από την Αριστερά, αλλά και στους Καραμανλικούς, οι οποίοι βρίσκονται υπό διωγμό στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη».

«Λοιπόν όλος αυτός ο κόσμος που ήταν κοντά στην κυβέρνηση Καραμανλή, πιο κοντά είναι σε μας παρά στη ΝΔ, αυτή τη στιγμή, του Γεωργιάδη και του Βορίδη, της ακροδεξιάς, των άκρων που έλεγε ο Καραμανλής που δεν θα συνεργαζόταν ποτέ» είπε.

Όσον αφορά τις σχέσεις Κράτους και Εκκλησίας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε πως «δεν υπάρχει πόλεμος μεταξύ Κυβέρνησης και Εκκλησίας», σημειώνοντας την «πολύ καλή σχέση» του πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο.

Ανέφερε δε πως «και οι δύο πλέυρες σε συνεννόηση θα προχωρήσουν στη συγγραφή ενός νέου βιβλίου θρησκευτικών, λαμβάνοντας υπόψιν και το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά αλλόθρησκα παιδιά».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024