Κυρώθηκε από τη Βουλή η Συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα
Με μεγάλη πλειοψηφία υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο που αφορά την «Κύρωση της Συμφωνίας των Παρισίων στη Σύμβαση - Πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών για την κλιματική αλλαγή».
Με μεγάλη πλειοψηφία υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο που αφορά την «Κύρωση της Συμφωνίας των Παρισίων στη Σύμβαση – Πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών για την κλιματική αλλαγή».
Υπέρ της κύρωσης συμφωνίας τάχθηκαν όλα τα κόμματα πλην του ΚΚΕ που καταψήφισε και της Χρυσής Αυγής που δήλωσε «παρών».
Διαβάστε επίσης:
Η συμφωνία, στην οποία κατέληξαν πέρυσι 200 χώρες του πλανήτη, προβλέπει ότι οι εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου πρέπει να μειωθούν αρκετά ώστε η άνοδος της θερμοκρασίας του πλανήτη μέχρι τα τέλη του αιώνα να συγκρατηθεί κάτω από τους 2 βαθμούς Κελσίου, σε σχέση με τα προβιομηχανικά επίπεδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Εϊναι οι πιπεριές «ασπίδα» για το ανοσοποιητικό μας;
- Ο Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη – Η «Ιθάκη» βάζει σε κίνηση Ανδρουλάκη και Φάμελλο
- Λειψυδρία: Ελπιδοφόρα σημάδια από τον Μόρνο μετά τις αυξημένες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις
- «Τρέλα» η μεταφορά της Ταπισερί της Μπαγιέ για τον Ντέιβιντ Χόκνεϊ
- Τσακωμός: Τέσσερις τρόποι για να τον αποφύγεις στη σχέση
- Η μείωση φόρων αντισταθμίζει στις ΗΠΑ τα οφέλη από τους δασμούς




