
Ένωση Κεντρώων: Να αξιοποιηθεί το δεκαήμερο για τις διαπραγματεύσεις
«Η Ένωση Κεντρώων ζητά να αξιοποιηθεί το δεκαήμερο, γιατί ο χρόνος ρέει και δεν χωράει καμία δικαιολογία για καθυστερήσεις» τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου του κόμματος.
«Η Ένωση Κεντρώων ζητά να αξιοποιηθεί το δεκαήμερο, γιατί ο χρόνος ρέει και δεν χωράει καμία δικαιολογία για καθυστερήσεις» τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου του κόμματος.
«Δεδομένης, μάλιστα, της κρίσης στην Deutsche Bank, πρέπει η Ελλάδα να ευθυγραμμιστεί απόλυτα με τις συστάσεις των θεσμών, γιατί θα κινδυνεύσει ο βαθμός ενδιαφέροντος στις Βρυξέλλες για την Ελλάδα να είναι στο άμεσο μέλλον πιο μικρός» καταλήγει η ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γάζα: Τουλάχιστον 4 Παλαιστίνιοι νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Οι 3 έξω από σχολείο
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τα λάθη κοστίζουν
- Έξυπνα γυαλιά: Οι συσκευές της Meta σε μετατρέπουν σε «ηλίθιο με κάμερα στο πρόσωπο»
- Πόλεμος Ιράν: Οικονομικός «σεισμός» με άλμα στο πετρέλαιο, μπλόκο στο Ορμούζ και παγκόσμια κρίση
- Κρήτη: Νέα επιχείρηση διάσωσης μεταναστών – Εντοπίστηκαν από γαλλικό πολεμικό πλοίο και αεροσκάφος της frontex
- Κίνα: Γιατί η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν αντικαθιστά θέσεις εργασίας στη χώρα

