Ένας από τους δημοφιλέστερους ηθοποιούς στη βραζιλιανική τηλεόραση, ο «αστέρας» σε σαπουνόπερες Ντομίνγκους Μοντανιέρ, βρήκε τραγικό τέλος σε χώρο που γυριζόταν επεισόδιο της σειράς που πρωταγωνιστεί: Κολυμπώντας σε ποτάμι στο Σεργκίμπ, παρασύρθηκε από νερά για να βρεθεί εκατοντάδες μέτρα παρακάτω.

Ο 54χρονος είχε πάει για να κολυμπήσει στον ποταμό Βέλιο Τσίκο (αυτός είναι και ο τίτλος της σειράς που πρωταγωνιστούσε αυτόν τον καιρό) μαζί με συνάδελφό του, την Καμίλα Πιτάνγκα.

Η Πιτάνγκα ανέφερε ότι τα ισχυρά ρεύματα του ποταμού τον παρέσυραν και εκείνη άρχισε να φωνάζει για βοήθεια. Οι ντόπιοι ωστόσο, είπε, στην αρχή έμειναν άπραγοι πιστεύοντας πως οι δύο ηθοποιοί γύριζαν σκηνή για το σίριαλ.

Μέχρι να γίνει αντιληπτό τι συνέβαινε, ο Μοντανιέρ είχε ήδη παρασυρθεί. Η σορός του εντοπίστηκε 300 μέτρα παρακάτω από το σημείο που πνίγηκε.

Ντόπιοι ανέφεραν στη συνέχεια στο βραζιλιανικό Globo πως οι δύο ηθοποιοί λανθασμένα πίστευαν πως το σημείο εκείνο του ποταμού ήταν ασφαλές -οι ίδιοι το αποφεύγουν λόγω του κινδύνου. Σύμφωνα με τους ίδιους, δεν μπορούσε να γίνει τίποτε από την πρώτη στιγμή που παρασύρθηκε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ