Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνελήφθησαν και οι άλλοι δύο δράστες της φρικτής δολοφονίας 84χρονου στο Αιγάλεω

Συνελήφθησαν και οι άλλοι δύο δράστες της φρικτής δολοφονίας 84χρονου στο Αιγάλεω

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν άλλοι δύο από τους εμπλεκόμενους στη στυγερή δολοφονία 84χρονου στο Αιγάλεω το 2014. Πρόκειται για ζευγάρι Ρουμάνων που είχαν διαφύγει στη χώρα τους και τελικά συνελήφθησαν εκεί, δυνάμει διεθνών ενταλμάτων. Το θύμα είχε βρεθεί τεμαχισμένο κι απανθρακωμένο δίπλα σε κάδο απορριμμάτων.

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν άλλοι δύο από τους εμπλεκόμενους στη στυγερή δολοφονία 84χρονου στο Αιγάλεω προ διετίας.

Πρόκειται για ζευγάρι Ρουμάνων που είχαν διαφύγει στη χώρα τους. Σε βάρος τους είχαν εκδοθεί από τις ελληνικές Αρχές διεθνή εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων και συνελήφθησαν στη Ρουμανία. Ο εν λόγω 37χρονος βρίσκεται ήδη έγκλειστος σε ελληνικές φυλακές κατόπιν σχετικού αιτήματος έκδοσής του, ενώ και για τη συνομήλικη σύζυγό του αναμένεται η έκδοσή της.

Υπενθυμίζεται ότι η δολοφονία του ηλικιωμένου είχε εξιχνιαστεί τον περασμένο Ιούλιο, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Τότε είχε συλληφθεί ως δράστης μία 44χρονη Ελληνίδα.

Η σορός του θύματος είχε βρεθεί τεμαχισμένη και απανθρακωμένη στις 24 Σεπτεμβρίου 2014, δίπλα σε κάδο σκουπιδιών.

Ο 84χρονος ήταν ιδιοκτήτης τριώροφου οικήματος στο Αιγάλεω όπου διέμενε ο ίδιος, ενώ διαμερίσματα του κτιρίου είχε νοικιάσει στους δράστες. Όπως προέκυψε, οι κατηγορούμενοι, με κίνητρο τη ληστεία αλλά και προσωπικές διαφορές που είχαν με τον ηλικιωμένο, τον δολοφόνησαν μέσα στο σπίτι του. Στη συνέχεια, τεμάχισαν το πτώμα του και τοθέτησαν τα μέλη του σε σακούλες, που μετέφεραν και πέταξαν σε κοντινό σημείο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024