
Alpha και ΣΚΑΪ διαψεύδουν φήμες περί συνεργασίας
Ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha με ανακοίνωσή του, διαψεύδει τις φήμες περί συνεργασίας, εντός της Ελλάδας, με άλλους μιντιακούς ομίλους ή επιχειρηματίες - επενδυτές. Ο ΣΚΑΪ, από την πλευρά του, σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι «πορεύεται αυτοτελώς».
Ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha με ανακοίνωσή του, διαψεύδει τις φήμες περί συνεργασίας, εντός της Ελλάδας, με άλλους μιντιακούς ομίλους ή επιχειρηματίες – επενδυτές.
Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι ο Alpha εξακολουθεί να πορεύεται αυτόνομος και δυνατός, όπως έχει κάνει μέχρι τώρα.
Τέλος, υπογραμμίζει ότι για οποιαδήποτε εξέλιξη σε σχέση με το μέλλον του, θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση από τον ίδιο τον σταθμό.
Ο ΣΚΑΪ από την πλευρά του, με αφορμή δημοσιογραφικές φήμες και δημοσιεύματα σχετικά με «επικείμενες συνεργασίες» με άλλες τηλεοπτικές επιχειρήσεις, το ανακοίνωσε τα εξής:
«Ο ΣΚΑΪ, μετά την επιτυχημένη συμμετοχή του στο διαγωνισμό και την ανακήρυξή του ως οριστικού υπερθεματιστή για τα επόμενα 10 χρόνια, πορεύεται αυτοτελώς και σχεδιάζει τα επόμενα βήματά του στο νέο τηλεοπτικό περιβάλλον.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λίβανος: Η κυβέρνηση Μελόνι καταδικάζει τους ισραηλινούς πυροβολισμούς κατά της UNIFIL
- Κύπρος: Νέο διοικητή της ΟΥΝΦΙΚΥΠ διόρισε ο Αντόνιο Γκουτέρες
- Λίβανος: «Αγανάκτηση για τους θανάτους και τις καταστροφές» που προκάλεσε το Ισραήλ
- Ο Τραμπ θέλει να τιμωρήσει χώρες του ΝΑΤΟ που δεν βοήθησαν – Με επιπλέον στρατεύματα θα επιβραβεύσει τις άλλες, όπως η Ελλάδα
- Ιράν: «Αναγκαία προϋπόθεση» να επεκταθεί στον Λίβανο η εκεχειρία, δηλώνει ο Μακρόν
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Χωρίς πρόβλημα ενέργειας η χώρα