Τσίπρας: Ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία η συμφωνία ΔΕΗ-CMEC
«Η επένδυση της κινεζικής CMEC μαζί με τη ΔΕΗ στην Ελλάδα αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία» αναφέρει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με ανάρτηση του στο Τwitter. Ο πρωθυπουργός υποδέχθηκε νωρίτερα στο Μέγαρο Μαξίμου εκπροσώπους της ΔΕΗ και της κινεζικής CMEC.
«Η επένδυση της κινεζικής CMEC μαζί με τη ΔΕΗ στην Ελλάδα αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία» αναφέρει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με ανάρτηση του στο Τwitter.
Ο πρωθυπουργός υποδέχθηκε νωρίτερα στο Μέγαρο Μαξίμου εκπροσώπους της ΔΕΗ και της κινεζικής CMEC.
Η CMEC υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τη ΔΕΗ και θα επενδύσει 600 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που καθιστά τη συγκεκριμένη ως τη μεγαλύτερη κινεζική επένδυση στην Ελλάδα.
«Μετά το λιμάνι του Πειραιά, είναι η 2η σε σημασία και 1η σε μέγεθος κινεζική επένδυση στην Ελλάδα», σημειώνει ο πρωθυπουργός και προσθέτει: «Επιβεβαιώνεται η σημασία της επίσκεψης μας στην Κίνα και το στρατηγικό ενδιαφέρον της για την Ελλάδα».
Η επένδυση της κινεζικής CMEC μαζί με τη ΔΕΗ στην Ελλάδα αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία. 1/3 pic.twitter.com/zoGWT6oYvS
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) September 15, 2016
Μετά το λιμάνι του Πειραιά, είναι η 2η σε σημασία και 1η σε μέγεθος κινεζική επένδυση στην Ελλάδα. 2/3
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) September 15, 2016
Επιβεβαιώνεται η σημασία της επίσκεψης μας στην Κίνα και το στρατηγικό ενδιαφέρον της για την Ελλάδα. 3/3
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) September 15, 2016
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Πυρά» κομμάτων για την αοριστολογία Μητσοτάκη στην αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών του πολέμου
- Ηellenic Train: Ακυρώσεις και τροποποιήσεις δρομολογίων λόγω της 24ωρης απεργίας τη Δευτέρα 23 Μαρτίου
- Με δημοτική αστυνομία και πάλι ο Δήμος Ναυπακτίας
- Μαθητές από την Ελλάδα και την ομογένεια και ναυτικοί ένωσαν τις δυνάμεις τους στο «Πείραμα της Γεώσφαιρας»
- Η Μπανταλόνα αντίπαλος της ΑΕΚ στα προημιτελικά του BCL
- Σύστημα υδροφώνων θα προειδοποιεί τα πλοία για φυσητήρες στην Ελληνική Τάφρο
